Tek tek sorunları dinleyelim .....

Ben ilk bakista bu yeni hali sevdim
Kullanici arayuzu daha sakin ve kullanisli bence ama bu kadar smiley olmasin artsin bunlar, 5-10 tane bir sey neyimize yeter yahu

Aaa hakikaten proluk gitti mi?

Ben ilk bakista bu yeni hali sevdim
Kullanici arayuzu daha sakin ve kullanisli bence ama bu kadar smiley olmasin artsin bunlar, 5-10 tane bir sey neyimize yeter yahu

Eski smilelar daha güzeldi ya daha samimi geliyordu bana. Bunlar ne böyle msn smileı gibi...

bu altta online olan arkadaşlarımı nasıl görücem

Ahaha, raporum reddedilmiş
Her Kib yaptığımızda böyle mesaj mı gelcek ki

Eski smilelar daha güzeldi ya daha samimi geliyordu bana. Bunlar ne böyle msn smileı gibi...
Ya bunlarda seker geldi bana ama cok azlar, yeri geldiginde eski smileylerla hicbir sey yazmadan bile derdimizi anlatirdik...

Çoklu alıntı gitmiş... Smileyler gitmiş... Ayrıca bana eski haliyle site çok daha samimi geliyordu. Mutsuzum şuanda

Çoklu alıntıyı bulamadım..Bulan biri yazıversin hayrına..
Altta konuyu okuyan üyeler yok..Heralde düzenlenir bunlar dimi?
Şu kontrol paneli benim canımdı ya

Bide yazı renkleri sabit galiba..o kısmı da bulamadım..

Ay ben hiçbir şey anlamadım avatarlar donmuş, smileyler gitmiş

Sitenin bu hali hiç beğenmedim ya çok karışık görüntüsü çok sıradan olmuş bir önceki hali çok değişik özeldi..

Immm şey prolarda otamatik yazı stili belirleme kısmı vardı ara ara bulamadım bulan varsa help me help meeeeeeeeeeeee !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…