E-Mail ve Özel Mesajlar
E-Mail almak:
- Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum
- Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum
Zaman zaman site yöneticisi sizlere E-Mail gönderir. Şayet bu tarz E-Mail almak istemiyorsanız bu sistemi kapalı bırakabilirsiniz. Tavsiye edilen yöneticilerden gelecek her e-postaları almanızdır.
Patroonnn ben hep cepten giriyorum ve full site olarak kullanıyorum forumu bu yeni sitede kullanamıyacakmıyım android halini kullanmak istemiyorum anlamıyorum öyle
Andorid sürümü yok artık bu kullanılan yapıda çok daha esnek cep telefonlarından her şeyi yapabiliyor olmalısınız.
artık pro değilmiyiz acep, tanıtım gibi bir yazı var mı ki, kafamda deli sorular
Profilinin üzerine tıkla, beslemeler e bas, arkadaşlarının beğenileri bile çıkıyor canımBen de proluk durumunu sorucam..Pro değil miyiz artık?
Ben forumu kontrol panelimden ve profilime girdiğimde arkadaşlarımın yazdığı konulardan takip ediyordum..Abone olduğum konuları takip edebileceğim hiç bir yer yok şu an..Nasıl takip edicez ilgili olduğumuz konuları? Her defasında anasayfadan konu mu arayacağız
Ben de proluk durumunu sorucam..Pro değil miyiz artık?
Ben forumu kontrol panelimden ve profilime girdiğimde arkadaşlarımın yazdığı konulardan takip ediyordum..Abone olduğum konuları takip edebileceğim hiç bir yer yok şu an..Nasıl takip edicez ilgili olduğumuz konuları? Her defasında anasayfadan konu mu arayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?