• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
Emoji Skoru
3.053
Puanlar
658
Yer
İstanbul
Şimdi 400.000 üyemize il il mail atmaya başlayacağız doğum günü hatalı olan, şifresini bilmeyen her türlü sorunu yaşayan tüm arkadaşlara buradan yardımcı olmaya çalışacağız .....

Şifresi ile giriş yapamayanlar lütfen bu linkten (tıklayınız) bizimle iletişime geçsin.

E-postasına cevap alamayan 05453657552 / 054kdnlrklb numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilir.

Profilinizde yer alan bilgileri güncellemek için burayı tıklayarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Sadece doğum günü bilgisi bizim tarafımızdan değiştirilebiliyor. Uygulama bu şekilde, bizim bilinçli yaptığımız bir uygulama değil bu sebeple bu değişiklik için iletişim linkinden bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Girişi yaptıktan sonra sistem beni dışarı atıyor derseniz ve sitede çok daha hızlı gezebilmek için burayı tıklayarak Google Chrome ile sorunsuz sitemizde gezebilirsiniz.

Merhaba
Bu yollanan e-postaları almak istemiyorsanız lütfen profilinizden (burayı tıklarak)

E-Mail ve Özel Mesajlar
E-Mail almak:
- Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum
- Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum
Zaman zaman site yöneticisi sizlere E-Mail gönderir. Şayet bu tarz E-Mail almak istemiyorsanız bu sistemi kapalı bırakabilirsiniz. Tavsiye edilen yöneticilerden gelecek her e-postaları almanızdır.

- Yöneticilerden gelen Bilgi E-Maillerini almak istiyorum seçeneğini kaldırırsanız sistem size asla e-posta yollamaz.

Aynı şekilde arkadaşlarınızın size mesaj yazdığı zaman da e-posta almak istemiyorsanız ;

- Arkadaşlık isteği başvurularını E-Mail olarak almak istiyorum

seçeneğini kaldırmanız yeterlidir.

E-posta adresleriniz asla 2. şahıslar tarafından gözükmez !

Hooop taşındıııık bileeee!!! :D

Patroonnn ben hep cepten giriyorum ve full site olarak kullanıyorum forumu bu yeni sitede kullanamıyacakmıyım android halini kullanmak istemiyorum anlamıyorum öyle :mad:

Patroonnn ben hep cepten giriyorum ve full site olarak kullanıyorum forumu bu yeni sitede kullanamıyacakmıyım android halini kullanmak istemiyorum anlamıyorum öyle :mad:

Andorid sürümü yok artık bu kullanılan yapıda çok daha esnek cep telefonlarından her şeyi yapabiliyor olmalısınız.

Andorid sürümü yok artık bu kullanılan yapıda çok daha esnek cep telefonlarından her şeyi yapabiliyor olmalısınız.

Evet herşeyi yapıyorum da görünüşü android gibi eskisi gibi full site şeklinde görünmiyecekmi cepten girince yani :(

Hoş hoşuma gitti bianda msj yazarken güncelleme var dedi ekrande değişik :/

Oleeeey!!! Yaşasıııın!!!
happy-dancing.gif
cheering-clapping-smiley-emoticon.gif
happy-dancing.gif

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
happy-spring-smiley-emoticon.gif

Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
blowing-a-kazoo-smiley-emoticon.gif
Party_zps9904fb9c.gif
birthday-party-blower.gif

Ben bilgisayarda da bi açayım cepten ne kalplerimiz ne kuşlarımız hiç bişey görünmüyor eksik gibi geliyor bişeyler :/ ha bide ortalarda olan koca koca reklamlar ne olucak pufff

artık pro değilmiyiz acep, tanıtım gibi bir yazı var mı ki, kafamda deli sorularo_O

Profil resmim niye böyle? Eski smilelara noldu?

Bi dk ya etkinlik kısmında çıkan yorumlar bana ait değil ama ben yazmışım gibi görünüyor??

Ben de proluk durumunu sorucam..Pro değil miyiz artık?
Ben forumu kontrol panelimden ve profilime girdiğimde arkadaşlarımın yazdığı konulardan takip ediyordum..Abone olduğum konuları takip edebileceğim hiç bir yer yok şu an..Nasıl takip edicez ilgili olduğumuz konuları? Her defasında anasayfadan konu mu arayacağız:(

Ben forumu kontrol panelimden ve profilime girdiğimde arkadaşlarımın yazdığı konulardan takip ediyordum..Abone olduğum konuları takip edebileceğim hiç bir yer yok şu an..Nasıl takip edicez ilgili olduğumuz konuları? Her defasında anasayfadan konu mu arayacağız:(
Profilinin üzerine tıkla, beslemeler e bas, arkadaşlarının beğenileri bile çıkıyor canım

İzlenen konular diye bir yer varmış orada abone olduğum konular..ama önce profile gir, izlenen konulara tıkla v.s..Eskiden yeni mesaj yazıldığında kontrol panelinde çıkıyordu ne güzel..Arkadaşlarımı takip edebileceğim yeri bulamadım..Alışmak güç olacak:(

Back