genckiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 1.255 201 123 21 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #1 Merhabalar, bana sevgilim tek tas hediye etti fakat yeni fark ettim icinde yanki yaziyor! Bu bir markami? Yoksa özel yazdirilmisi anlamadm???? Lütfen acil cevap
Merhabalar, bana sevgilim tek tas hediye etti fakat yeni fark ettim icinde yanki yaziyor! Bu bir markami? Yoksa özel yazdirilmisi anlamadm???? Lütfen acil cevap
CoffeeWithChocolate Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2013 247 53 43 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #2 genckiz .!.: Merhabalar, bana sevgilim tek tas hediye etti fakat yeni fark ettim icinde yanki yaziyor! Bu bir markami? Yoksa özel yazdirilmisi anlamadm???? Lütfen acil cevap Genişletmek için tıkla... Normalde oluyor mu bilmiyorum ama benimkinde de markası var, kaç karat olduğu falan yazıyor. İsim yazmıyor ama. Bence isim değildir, tektaşlara isim yazılmıyor diye biliyorum alyanslara yazılıyor isim. Yine de isterseniz sevgilinize bir sorun :)
genckiz .!.: Merhabalar, bana sevgilim tek tas hediye etti fakat yeni fark ettim icinde yanki yaziyor! Bu bir markami? Yoksa özel yazdirilmisi anlamadm???? Lütfen acil cevap Genişletmek için tıkla... Normalde oluyor mu bilmiyorum ama benimkinde de markası var, kaç karat olduğu falan yazıyor. İsim yazmıyor ama. Bence isim değildir, tektaşlara isim yazılmıyor diye biliyorum alyanslara yazılıyor isim. Yine de isterseniz sevgilinize bir sorun :)
ASENK kendimi durduracak değilimmm!! Kayıtlı Üye 22 Aralık 2013 1.668 2.309 448 24 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi genckiz #3 şimdi benimkine baktım jival 0.08 ct yazıyor.bence markadır :)