- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 36
-
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
Niye böyle bir yorum yaptınız ki? Herkes kaybedebilir ve ne kadar üzüldüğü ortada. Bazen anlamıyorum.
Kullanıcı adınla yorum yaptıgın konu tam uyuşmuşkıymetlimmmmmis
Neyse. Niye böyle bir yorum mu yaptın? Çünkü özel anlam yüklenen bir şeyi kaybetmiş de ondan. Bu adam bu yüzügü almasaydı ya da daha ucuz bir şey almak isteseydi ne yorumlar görürdük burada. ne öküzlügü kalırdı ne de nişanlısına deger vermeyen sorumsuz biri oldugu... Bu durumda bilmem kaç ay ödenerek alınan yüzügü kaybetmek ne oluyor? İşte ben de onu diyorum. Madem öyle çok dikkat edecekti.
Artık nişanlısı ne der bilemem. Sonuçta bilmem kaç ay parasını ödeyen ben degilim. Adam kendinden isteneni yapmış, ama yüzügü koruması gereken kişi sorumluluk konusunda sınıfta kalmış.
mervecik01, bir kere sen değil siz. yazık ya. kullanıcı adıma kadar diline dolamış. ay çok komik. gül gül öldük hepimiz. tebrikler.Kullanıcı adınla yorum yaptıgın konu tam uyuşmuşkıymetlimmmmmis
Neyse. Niye böyle bir yorum mu yaptın? Çünkü özel anlam yüklenen bir şeyi kaybetmiş de ondan. Bu adam bu yüzügü almasaydı ya da daha ucuz bir şey almak isteseydi ne yorumlar görürdük burada. ne öküzlügü kalırdı ne de nişanlısına deger vermeyen sorumsuz biri oldugu... Bu durumda bilmem kaç ay ödenerek alınan yüzügü kaybetmek ne oluyor? İşte ben de onu diyorum. Madem öyle çok dikkat edecekti.
Artık nişanlısı ne der bilemem. Sonuçta bilmem kaç ay parasını ödeyen ben degilim. Adam kendinden isteneni yapmış, ama yüzügü koruması gereken kişi sorumluluk konusunda sınıfta kalmış.
siz de bir gün bu tarz bir şey yaşarsınız çünkü sizde İNSANSINIZ hatalıyız her şeye engel olamayacak kadar eksiğiz... Kaybetmeyecekti demek kadere tepki vermek gibi ! RAMAZAN günü kırıcı olmak size kalsın o vakit.Kullanıcı adınla yorum yaptıgın konu tam uyuşmuşkıymetlimmmmmis
siz de bir gün bu tarz bir şey yaşarsınız çünkü sizde İNSANSINIZ hatalıyız her şeye engel olamayacak kadar eksiğiz... Kaybetmeyecekti demek kadere tepki vermek gibi ! RAMAZAN günü kırıcı olmak size kalsın o vakit.
Kaybetmeyecekti yapmayacaktı .. bu nasıl bir uslüp yahu. siz de bir gün en sevdiğiniz bir şeyi kaybedince anlarsınız.. .
'hamileyken esimi kaybettim' diye bi konu var BDV'de.. o basligi gorup ardindan seninkine carpti gozum.. herkesin yuku kendine agirdir tabi de, belki azcik sakinlesirsin diye soyleyim dedimKızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..