Tek taşım kayboldu çok mutsuzum :(

Ay uzuldum ya simdi :KK43: Bence calistiginiz yerin varsa temizlikcisine sorun belki bulur yanlislikla falan atmasinlar.Camasir makinesine bakin ay ne bilim ya uzuldum insallah bulunur :KK43:

Sevgiliyken doğumgünümde tektaş hediye etmişti eşim. bir gün sonra kaybettim sandım. Meğersem kendi elimle çok da göz önünde bir yere koymuşum. Birlikte ararken arkadaşım buldu.
Aynı renk şeylerin arasında göremiyormuşum. Parmağımdan ne zaman çıkardım ne zaman oraya koydum hala daha bilmiyorum.
Bence çok basit bir yerde.

Kızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum :KK43:
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..

benim kide temizlik yaparken çöpe gitti ..of of kör olası çöpçüler aklım başıma geldiğinde çok geçti

Kızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum :KK43:
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..
özel mesaj attım..

En çok küpe kaybediyorum nerde düşürdüğümü bile anlayamıyorumki arayayım altın dışında allerji yaptığından takamıyorum da .
yanluz Bu tarz şeylere yüzük .alyans takı vs maddi değerleri dışında bir anlam yüklemediğimden acınızı içten hissedemedim ama inşallah bulursunuz

Canım sakin ol önce ve bulmaya odaklan,üzülmek geri getirmez yüzüğünü malesef. Ben birgün arkadaşlarımla evde otururken parmağıma bi baktım tektaşımın taşı yok:mad: dehşete kapılmıştım resmen çünkü byere koymadım parmağımdan düşmüş küçück şey ve heryerde olabilir. Ama bn tabiikide buldum :KK49: arkadaşlarım şoka girdi sakinliğime ve kararlılıkla arayıp bulmama:KK59:

Alerjiniz altına mı? Hani pırlanta yüzüklerin sadece taşı pırlanta oluyor geri tarafı altın oluyor. Nasıl kabarıyorsunuz anlamadım şimdi. :)
evet takamıyorum altın bilmem takmadım ki altın bi şey ama gümüşe alerjiliyim saat bile takamıyorum zaten takısız gezdin hep yıllar noyu öyle işte :)

bu yüzden sevmem tek taşı
o kadar pahalı yüzüğe sahip çıkacaktınız bence ama kısmet artık
geçmiş olsun o vakit

Yanlış anlamayin ama nisanliniz alip borcu varsa bozdurmasin soyledinizmi kaybettiginizi nasil bi tepki verdi o_O

evet takamıyorum altın bilmem takmadım ki altın bi şey ama gümüşe alerjiliyim saat bile takamıyorum zaten takısız gezdin hep yıllar noyu öyle işte :)
pırlantanın metal kısmı altın, sadece taşı pırlanta biliyosun diy mi. Altına yok demek ki alerjin. Neyse inşallah bulursun.

X