- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
Ay uzuldum ya simdi Bence calistiginiz yerin varsa temizlikcisine sorun belki bulur yanlislikla falan atmasinlar.Camasir makinesine bakin ay ne bilim ya uzuldum insallah bulunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..
özel mesaj attım..Kızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..
Niye böyle bir yorum yaptınız ki? Herkes kaybedebilir ve ne kadar üzüldüğü ortada. Bazen anlamıyorum.Pek de umrunda degilmiş demek ki. Bir yüzüge sahip çıkamamışsın pesss.
evet takamıyorum altın bilmem takmadım ki altın bi şey ama gümüşe alerjiliyim saat bile takamıyorum zaten takısız gezdin hep yıllar noyu öyle işte :)Alerjiniz altına mı? Hani pırlanta yüzüklerin sadece taşı pırlanta oluyor geri tarafı altın oluyor. Nasıl kabarıyorsunuz anlamadım şimdi. :)
Niye böyle bir yorum yaptınız ki? Herkes kaybedebilir ve ne kadar üzüldüğü ortada. Bazen anlamıyorum.
Niye böyle bir yorum yaptınız ki? Herkes kaybedebilir ve ne kadar üzüldüğü ortada. Bazen anlamıyorum.
pırlantanın metal kısmı altın, sadece taşı pırlanta biliyosun diy mi. Altına yok demek ki alerjin. Neyse inşallah bulursun.evet takamıyorum altın bilmem takmadım ki altın bi şey ama gümüşe alerjiliyim saat bile takamıyorum zaten takısız gezdin hep yıllar noyu öyle işte :)