Tek taşım kayboldu çok mutsuzum :(

olmuşla ölmüşe çare yok, kaybolmuşla gidene de çare yok. Bak benim manevi değeri çok olan onca şeyim eve hırsız girdi çaldılar. Üzüldüm. Arada hatırladıkca halada üzülüyorum. Onca arayışına rağmen halen yoksa, yok.
Ve birazda minnetkar olmak gerek. Allah beterinden korusun diye düşüneceksin.
Allah beterinden saklasın amin

sizde miiii. beni anlarsnız o vakit :KK43:
çok ıyı anlıyorum canım ama sen üzülünce de bulunmuyor...
ustelık sen nasıl nerde kaybettın bılmıyosun heran cıkabılır...
ben bırını avm wc de unuttum üstelik 1 gun sonra birisi guvenlıgı aramış tektaş buldum yarın getireceğim bugun hava karlı demiş:KK70::KK70:
daha gelecek...:)

'' Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. '' Konu sahibesi burda pırtalanın pırlanta oluşuna vurgu çekiyor.Neden yok önemli olan manevi değer diye yürüdünüz millete anlamadım. Gayet maddi değeri için de dert yanmış.

Yahu benim alerjim var vücudum kabarıyo inanın ramazanda oruçluyum TAMAM MI? Eevet maddiyatta ÖNEMLİ ÇÜNKÜ aylarca ödedi onu nişanlım nasıl düşünmem bunu yahu varlıklı biri olsam konu açmazdım...

LÜTFEN AZICIK İNSAF YAAAAAAA

'' Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. '' Konu sahibesi burda pırtalanın pırlanta oluşuna vurgu çekiyor.Neden yok önemli olan manevi değer diye yürüdünüz millete anlamadım. Gayet maddi değeri için de dert yanmış.
Yahu benim alerjim var vücudum kabarıyo HİÇ Bİ ŞEY takamıyorum hiç hemde. bundan da muzdaribim. inanın ramazanda oruçluyum TAMAM MI?
ayrıca da Eevet maddiyatta ÖNEMLİ ÇÜNKÜ aylarca ödedi onu nişanlım nasıl düşünmem bunu yahu varlıklı biri olsam konu açmazdım...

Lavabolarda unutmussunuz kesin.
Ben disarida lavaboya girecegim zaman yuzuklerimi cikarip cantama koyuyorum oyle giriyorum. Evde zaten yuzuklerimi takmam hep kutusundadir.
Tuvalete de dusmus ihtimali var maalesef. Ama ablam nisan yuzugunu kaybetmisti, her yerr bakmisti. En sonunda buzdolabi rafinin arasinda sıkışmış buldu :-)

Lavabolarda unutmussunuz kesin.
Ben disarida lavaboya girecegim zaman yuzuklerimi cikarip cantama koyuyorum oyle giriyorum. Evde zaten yuzuklerimi takmam hep kutusundadir.
Tuvalete de dusmus ihtimali var maalesef. Ama ablam nisan yuzugunu kaybetmisti, her yerr bakmisti. En sonunda buzdolabi rafinin arasinda sıkışmış buldu :-)
İyi ki bulunmuş inş benim de öyle güleceğim yerden cıkar amiiinnnn

Yahu benim alerjim var vücudum kabarıyo HİÇ Bİ ŞEY takamıyorum hiç hemde. bundan da muzdaribim. inanın ramazanda oruçluyum TAMAM MI?
ayrıca da Eevet maddiyatta ÖNEMLİ ÇÜNKÜ aylarca ödedi onu nişanlım nasıl düşünmem bunu yahu varlıklı biri olsam konu açmazdım...

Atarlanmana gerek yok ben olsam bende maneviyat olduğu kadar maddiyatına da üzülürdüm gayet normal .

Benim kimliğim kaybolmuştu ve dışarda duşurduğumden emindim. Heryeri didik didik aradım yok..
internette kayıp eşyayı bulma duası vardı 2 rekat namaz kılıp okuyosun onu okudum ve 2 gun sonra eşimin bi arkadaşı aradı. Kimliğimi dışarda bulmuşlar. O kadar şaşırdım ki. Çunku kaybedeli 2 haftayı bulmuştu..
belki işine yarar diye yazmak istedim

Hala bulamadınız mı? Süpürge torbasına çamaşır makinesinin alt kısmına baktınız mı çoğu zaman oralardan çıkıyor. Bulursunuz inşallah

Alerjiniz altına mı? Hani pırlanta yüzüklerin sadece taşı pırlanta oluyor geri tarafı altın oluyor. Nasıl kabarıyorsunuz anlamadım şimdi. :)

X