- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
efkarlandım yaaaaa yaş kaç oldu ne alyans var ne tektaşOlsun ama kaybolmasın amiiin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efkarlandım yaaaaa yaş kaç oldu ne alyans var ne tektaşOlsun ama kaybolmasın amiiin :)
Allah beterinden saklasın aminolmuşla ölmüşe çare yok, kaybolmuşla gidene de çare yok. Bak benim manevi değeri çok olan onca şeyim eve hırsız girdi çaldılar. Üzüldüm. Arada hatırladıkca halada üzülüyorum. Onca arayışına rağmen halen yoksa, yok.
Ve birazda minnetkar olmak gerek. Allah beterinden korusun diye düşüneceksin.
sizde miiii. beni anlarsnız o vakit2 tane tek taş kaybettim..
gerçekten üzücü ... ama dünya malı böyle düşünün..
valla yazmadan geçemeyeceğim keşke benimde olsada kaybolsa bende gelip buraya konu açsammmmm aminnnn
çok ıyı anlıyorum canım ama sen üzülünce de bulunmuyor...sizde miiii. beni anlarsnız o vakit
Yahu benim alerjim var vücudum kabarıyo HİÇ Bİ ŞEY takamıyorum hiç hemde. bundan da muzdaribim. inanın ramazanda oruçluyum TAMAM MI?'' Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. '' Konu sahibesi burda pırtalanın pırlanta oluşuna vurgu çekiyor.Neden yok önemli olan manevi değer diye yürüdünüz millete anlamadım. Gayet maddi değeri için de dert yanmış.
gülme yaaaaa pırlanta olmasada olur
İyi ki bulunmuş inş benim de öyle güleceğim yerden cıkar amiiinnnnLavabolarda unutmussunuz kesin.
Ben disarida lavaboya girecegim zaman yuzuklerimi cikarip cantama koyuyorum oyle giriyorum. Evde zaten yuzuklerimi takmam hep kutusundadir.
Tuvalete de dusmus ihtimali var maalesef. Ama ablam nisan yuzugunu kaybetmisti, her yerr bakmisti. En sonunda buzdolabi rafinin arasinda sıkışmış buldu
İyi ki bulunmuş inş benim de öyle güleceğim yerden cıkar amiiinnnn
Yahu benim alerjim var vücudum kabarıyo HİÇ Bİ ŞEY takamıyorum hiç hemde. bundan da muzdaribim. inanın ramazanda oruçluyum TAMAM MI?
ayrıca da Eevet maddiyatta ÖNEMLİ ÇÜNKÜ aylarca ödedi onu nişanlım nasıl düşünmem bunu yahu varlıklı biri olsam konu açmazdım...
LÜTFEN AZICIK İNSAF YAAAAAAA
e normal tabi. ne var bunda. rahat ödesek neyse.Atarlanmana gerek yok ben olsam bende maneviyat olduğu kadar maddiyatına da üzülürdüm gayet normal .
e normal tabi. ne var bunda. rahat ödesek neyse.
atarlanmadım SİNİRLENDİMN. atarlanmak ne basit bi tabir.. :)