- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 35
-
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
:):)en azından bir tek taşın vardı birde bu açıdan bak
28 YAŞINDAYIMMMMMMMM ????????Çocuk gelin vakası herhalde
Yüzüğümü kaybettim ve üzgünüm . sizi neden ilgilendirdi bu ? Kırıcı mesaj yazmak yerine RAMAZAN ayında hiç yazmayın daya iyi....Çocuk gelin vakası herhalde
Yani insanlar 550 liraya bir ay çalışırken nesi ucuz anlamadım. Evet evet 550. Bir ay dört katlı binanın tümünde tezgahtarlık yaparak kazanılacak 550₺.1500 bence gayet pahalı (hele ki benim gibi evli ama alyansı bile olmayan biri için :))
kaybolsa ben de döne döne arardım
bulursun inşallah.
Banane demene yazdım canım benim. Üzüldüm konunu okuyunca. Özür dilerim seni kırdıysam ama banane demen komik geldi ondan çocuk yazdım. Küçümsemek için değil.28 YAŞINDAYIMMMMMMMM ????????
İnsanız her kelime her zaman çıkabilir ağzımızdan yahu. Neden böyle dertli zamanda böyle şeyler yaparsınız ki.Banane demene yazdım canım benim. Üzüldüm konunu okuyunca. Özür dilerim seni kırdıysam ama banane demen komik geldi ondan çocuk yazdım. Küçümsemek için değil.
İnşallah bulursun. Bulaamzsan da canınız sağolsun. Zorlukla aldık diyorsun anlıyorum seni ama allah korusun ya ayrılık olsaydı daha mı iyiydi. Bişeyi kaybetmek birini kaybetmekten her zaman daha iyidir. Bence şanslısın bile. Keşke tek kaybımız küçücük eşyalarımız olsaydı.
EVet keşke.. Allah büyük kayıplar göstermesinBanane demene yazdım canım benim. Üzüldüm konunu okuyunca. Özür dilerim seni kırdıysam ama banane demen komik geldi ondan çocuk yazdım. Küçümsemek için değil.
İnşallah bulursun. Bulaamzsan da canınız sağolsun. Zorlukla aldık diyorsun anlıyorum seni ama allah korusun ya ayrılık olsaydı daha mı iyiydi. Bişeyi kaybetmek birini kaybetmekten her zaman daha iyidir. Bence şanslısın bile. Keşke tek kaybımız küçücük eşyalarımız olsaydı.
Teşekkür ederim bakıcam tekrar tekrar Allahım çıkarır karşıma insallahdolaplarının içine, çamaşır çekmecelerine, mutfak dolaplarına bile bak. en olmadık yerden çıkar ya da büyük ihtimalle çok garantili bir yere koymuşsundur oradan çıkar. bence bulunur üzme kendini.
EVET tabiki pahalı. Ne zor işlerde ne az maaşlar var. Haklısınız.Yani insanlar 550 liraya bir ay çalışırken nesi ucuz anlamadım. Evet evet 550. Bir ay dört katlı binanın tümünde tezgahtarlık yaparak kazanılacak 550₺.
Nişanlım canın sağolsun dedi.. Kayınvalideme söylemem o almadı zaten hakkı da yok. Beni bieuleri kaybeden biri diye mimler şimdi gerek yokAslında iyi bile olmuş kaybolması...Söyleyin kaybettim diye bakalım es ve kV tepkisi ne olacak?
Belki Allah bi şans çıkardı karşıniza
Olsun ama kaybolmasın amiiin :)valla yazmadan geçemeyeceğim keşke benimde olsada kaybolsa bende gelip buraya konu açsammmmm aminnnn
Öyle de bi şey yapmadım ki hafta sonu heğ yattım offİnşallah bulursun. Evlendikten kısa süre sonra taşınırken bende kaybetmiştim. Kısa sürede farkettim akşam kaybetmiştim sabah farkettim heryere baktım sonra yorganlar bi hurca sığdırıp kapattığım geldi aklıma ve evet yüzük parmağımdan sıyrılıp oraya düşmüştü. O tarz bi iş yaptıysan kesin kontrol et oraları. Farkında olmuyorsun hiç çıktığının.