Tek taşım kayboldu çok mutsuzum :(

1500 bence gayet pahalı (hele ki benim gibi evli ama alyansı bile olmayan biri için :))
kaybolsa ben de döne döne arardım
bulursun inşallah.
Yani insanlar 550 liraya bir ay çalışırken nesi ucuz anlamadım. Evet evet 550. Bir ay dört katlı binanın tümünde tezgahtarlık yaparak kazanılacak 550₺.

dolaplarının içine, çamaşır çekmecelerine, mutfak dolaplarına bile bak. en olmadık yerden çıkar ya da büyük ihtimalle çok garantili bir yere koymuşsundur oradan çıkar. bence bulunur üzme kendini.

28 YAŞINDAYIMMMMMMMM ????????
Banane demene yazdım canım benim. Üzüldüm konunu okuyunca. Özür dilerim seni kırdıysam ama banane demen komik geldi ondan çocuk yazdım. Küçümsemek için değil.

İnşallah bulursun. Bulaamzsan da canınız sağolsun. Zorlukla aldık diyorsun anlıyorum seni ama allah korusun ya ayrılık olsaydı daha mı iyiydi. Bişeyi kaybetmek birini kaybetmekten her zaman daha iyidir. Bence şanslısın bile. Keşke tek kaybımız küçücük eşyalarımız olsaydı.

Banane demene yazdım canım benim. Üzüldüm konunu okuyunca. Özür dilerim seni kırdıysam ama banane demen komik geldi ondan çocuk yazdım. Küçümsemek için değil.

İnşallah bulursun. Bulaamzsan da canınız sağolsun. Zorlukla aldık diyorsun anlıyorum seni ama allah korusun ya ayrılık olsaydı daha mı iyiydi. Bişeyi kaybetmek birini kaybetmekten her zaman daha iyidir. Bence şanslısın bile. Keşke tek kaybımız küçücük eşyalarımız olsaydı.
İnsanız her kelime her zaman çıkabilir ağzımızdan yahu. Neden böyle dertli zamanda böyle şeyler yaparsınız ki. :KK43:

EVet keşke.. Allah büyük kayıplar göstermesin

dolaplarının içine, çamaşır çekmecelerine, mutfak dolaplarına bile bak. en olmadık yerden çıkar ya da büyük ihtimalle çok garantili bir yere koymuşsundur oradan çıkar. bence bulunur üzme kendini.
Teşekkür ederim bakıcam tekrar tekrar Allahım çıkarır karşıma insallah

ay ben de tek kaşım kayboldu diye okuduım bi anda noluyor dedim :) geçmiş olsun canım umarım bulursun yine de biyerden çıkar

olmuşla ölmüşe çare yok, kaybolmuşla gidene de çare yok. Bak benim manevi değeri çok olan onca şeyim eve hırsız girdi çaldılar. Üzüldüm. Arada hatırladıkca halada üzülüyorum. Onca arayışına rağmen halen yoksa, yok.
Ve birazda minnetkar olmak gerek. Allah beterinden korusun diye düşüneceksin.

Aslında iyi bile olmuş kaybolması...Söyleyin kaybettim diye bakalım es ve kV tepkisi ne olacak?
Belki Allah bi şans çıkardı karşıniza

İnşallah bulursun. Evlendikten kısa süre sonra taşınırken bende kaybetmiştim. Kısa sürede farkettim akşam kaybetmiştim sabah farkettim heryere baktım sonra yorganlar bi hurca sığdırıp kapattığım geldi aklıma ve evet yüzük parmağımdan sıyrılıp oraya düşmüştü. O tarz bi iş yaptıysan kesin kontrol et oraları. Farkında olmuyorsun hiç çıktığının.

Aslında iyi bile olmuş kaybolması...Söyleyin kaybettim diye bakalım es ve kV tepkisi ne olacak?
Belki Allah bi şans çıkardı karşıniza
Nişanlım canın sağolsun dedi.. Kayınvalideme söylemem o almadı zaten hakkı da yok. Beni bieuleri kaybeden biri diye mimler şimdi gerek yok

İnşallah bulursun. Evlendikten kısa süre sonra taşınırken bende kaybetmiştim. Kısa sürede farkettim akşam kaybetmiştim sabah farkettim heryere baktım sonra yorganlar bi hurca sığdırıp kapattığım geldi aklıma ve evet yüzük parmağımdan sıyrılıp oraya düşmüştü. O tarz bi iş yaptıysan kesin kontrol et oraları. Farkında olmuyorsun hiç çıktığının.
Öyle de bi şey yapmadım ki hafta sonu heğ yattım off :KK43:

2 tane tek taş kaybettim..
gerçekten üzücü ... ama dünya malı böyle düşünün..

X