- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 35
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
keşkeKeşke çıkarmasaydın parmağından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşkeKeşke çıkarmasaydın parmağından.
hmmm bence oda oda aramaya başlayın. mesela kendi odanızı bölümlere bölerek detaylı arayın
ben geçen gün bilekliğimi kaybettim çamaşır makinesinde yıkanmış çamaşırların içinden çıktı. olmayacak yerlere de bakmak lazım.
mesela lavabo giderine falan bakılabilir
elinizi yıkarken çıkarıyorsanız iş yerinin tuvaletinde unutmuş olabilirsiniz.
bir arkadaşım unutmuştu arkasından ben girdim buldum, güvenliğe bıraktım falan.
Değildi kendim çıkarıyordum evde hep durmuyodu elimde. Yer yarıldı içine girdi sankidemekki parmağına büyüktü önlemini alsaydın keşke ama alyans yok muydu takılı önünde
Allahım inşallahhhhbence bulunacak tatlım,ama önce sakın ol
İnşallah dediğiniz gibi olur bismillah akşam arayacağım evi tekrarYa bi kere bana da oldu. Misafirim geldi, ellerimi yıkadım tam ikramlık tabak hazırlicam. Ellerimin ıslaklığından farkedemedim, buzdolabından yiyecek çıkarırken fııyyt kaymış, rafa düşmüş. Ama görmelisin misafirimle o evi kırkladık bulana kadar... Yok artık diyeceğin olanak vermediğin durumları yerleri bile değerlendir, iyice bak bence. İnşallah bulursun.
Kendime söyledim alınmayın yahu zaten üzüntülüyüm
Hayır değil taksitle aldı 1500 dü .Bize söylemediğinin farkındayım da çocuk gibi nedir o laf öyle
bi daha alınır pırlanta alacak kadar durumunuz iyi demek ki
Hayır değil taksitle aldı 1500 dü .
Ne kadar kırıcısınız. Bit kadar evet seviyordum aşıktım evet. BÜYÜK OLMASI DAHA İYİ OLMASI ANLAMINA GELMİYORmuş parlaklığı önemli karat meselesi. Öyle güzel parlıyodu ki..taksiti 1500 dü heralde tamamı 1500 ise pırlantası bit kadardır zaten
taksiti 1500 dü heralde tamamı 1500 ise pırlantası bit kadardır zaten
İnş çok teşekkürleeeeersiz aramaktan vazgeçtiğiniz anda en olmadık yerde karşınıza çıkar bana hep öyle oluyor
Evet o parmağıma takarken ki an... şimdi bile gözlerim doldu .. o anı unutamam. Çok üzüldüm çokBurada olay pırlantanın küçüklüğü değil sanırım manevi değeri.
Çöplerin içine de bakın tabi kaybettiğiniz günden beri atılmadıysa.
O hanımefendinin dediğine bakmayın siz... Evet çok doğru ama maneviyatı da .. bide aylarca nişanlım ödedi ödedi Kıyamam1500 bence gayet pahalı (hele ki benim gibi evli ama alyansı bile olmayan biri için :))
kaybolsa ben de döne döne arardım
bulursun inşallah.
Çocuk gelin vakası herhaldebanane derken
Ne kadar kırıcısınız. Bit kadar evet seviyordum aşıktım evet. BÜYÜK OLMASI DAHA İYİ OLMASI ANLAMINA GELMİYORmuş parlaklığı önemli karat meselesi. Öyle güzel parlıyodu ki..
Neyse ya.
Burada olay pırlantanın küçüklüğü değil sanırım manevi değeri.
Çöplerin içine de bakın tabi kaybettiğiniz günden beri atılmadıysa.