Tek taşım kayboldu çok mutsuzum :(

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
35
Kızlar merhaba, sanki içimde bir şeyler koptu. Dünya malı ama inanın evlilik teklifi o heyecanlar , nasıl unuturum
Tekrar da alamayız ki , düğüne 1 ay var, düğünde ne takıcam. Kızlar gümüş tamam takarım ama inanın pırlanta takmıştım ve arada ki fark resmen kendini gösteriyo. Küçümsemek için demiyorum ama zaten zorla almıştık onu da. Çok mutsuzum ya çok..

evi iyice aradın mı??Yapacak birşey yok ilerde bir daha alırsınız artık

Bu kadar üzülmeyin. Bu güzel günlerin tadını bunlarla kaçırmayın. Önemli olan mutluluğunuzun daim olması. Hayırlı olsun.

Beynim durdu sankiç Cuma dan beri kayıp. Elime baktm yok a dedim yine bi yere koymuşumdur eve. Ama yok

Benim evde çıkarma gibi bi huyum var. Evde rahat olamıyorum diye.

Sakince düşünün süpürgenin torbasını vs arayın güzelce

Evde sizden başka kimler var; dikkatli olsunlar

Koltukların, yatakların kanepelerin vs aralarına bakın; kılıfı ile gövdesinin arasını arayın.

Mutfak dolabı, lavabo dolabı, çamaşır bulaşık makinesi altı arası, gardrop kenarları her yere bakın.

Incık cıncık çekmecenizi güzelce dökün; mutfak çekmecelerine vs bakın

**
Çok haklısın bakıcam baktım ama tekrar bakıcam

Evet evde ama beynim durdu sanki hatırlayamıyorum

hmmm bence oda oda aramaya başlayın. mesela kendi odanızı bölümlere bölerek detaylı arayın
ben geçen gün bilekliğimi kaybettim çamaşır makinesinde yıkanmış çamaşırların içinden çıktı. olmayacak yerlere de bakmak lazım.
mesela lavabo giderine falan bakılabilir
elinizi yıkarken çıkarıyorsanız iş yerinin tuvaletinde unutmuş olabilirsiniz.
bir arkadaşım unutmuştu arkasından ben girdim buldum, güvenliğe bıraktım falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…