Tek taş ve alyansım uyumlu duruyor mu?

Balkupu14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
1.023
922
Kızlar tek taşım beyaz alyansım sarı çok uyumsuz görünmüyor bence ama sizden de fikir almak istedim. Tek taşımı değiştirmek istemiyorum evlenme teklifimin hatırası, alyans ise hayalini kurduğum alyans.
Kuyumcudaki adam sarı beyaz diye kem küm etti de bende kötü mü oldu acaba kuşkusuna düştüm. Şimdi sizler beğenmesenizde ikisinide değiştirmiycem ama gerçekleri biliyor olacağım.

Son düzenleme:
Alyansın cok guzel, Tek tasında sade ve zarif. Uyum guzel Mutluluklar omur boyu

Alyansın cok guzel, Tek tasında sade ve zarif. Uyum guzel Mutluluklar omur boyu

teşekkür ederim Sarıya sarı olmak zorunda değil sonuçta di mi? Kuyumcu tektaşını değiştirelim onuda altın rengi al dedi. ama bence çok da uyumsuz görünmüyorlar.

Ben de sarı alyans, beyaz tek taş kullanıyorum. Benim hoşuma gidiyor, her ikisi de hayalimde ki yüzükler. Mutluyum :) Seninkiler de çok güzelmiş mutlulukla tak.

illa ki sarıya sarı beyaza beyaz olmak zorunda değil bnm tek taşımda beyaz alyansımı sarı alıcam..gözüne çk çarpıyosa yeni tek taş almak yerine tek taşı sarıya boyatabilirsin

illa ki sarıya sarı beyaza beyaz olmak zorunda değil bnm tek taşımda beyaz alyansımı sarı alıcam..gözüne çk çarpıyosa yeni tek taş almak yerine tek taşı sarıya boyatabilirsin

hayırr kesinlikle ben ikisinede bayıldım. İlk mesajda yazdığım gibi değiştirmeyi asla düşünmüyorum sadece kuyumcu öyle deyince dışardan nasıl görünüyor bi fikir almak istedim o kadar.

Bence ikisi uyumsuz değil, alyansta ışık kırılmaları var oralar biraz daha beyaz duruyor tek taşla uyum sağlamış. Kuyumcular hep genel yargılara göre cevap veriyorlar ama bazı durumlarda sarı beyaz uyumlu olabiliyor. Önyargılı olmamak gerek :)

Sarı beyaz uyumlu durur herzaman.. kimi alyanslar bile sarı beyaz karışık olabiliyor.. gayet hoş kibar duruyor alyansın araları parlak yansımalı tektaşına uyuyor kesinlikle.. ama yinede içine sinsin istiyorsan tek taşını sarıya boyatabilirsin.. ama hiç gerek bile yok.. vallahi 1 senelik evliyim tek taşımı nişanlıyken takıyordum.. şimdi hiç takmıyorum sadece alyans kullanıyorum.. 1 parmakta 2 yüzük zor oluyor :)) sonraları zaten kimse takmıyor ancak özel günlerde davetlerde takılıyor hoş ben onuda yapmıyorum sadece alyans onuda zaten hiç çıkarmıyorum yoksa unuturum :)))

Alyansin cok guzel gosrmterisli tek tasin sadece tasi belli oluyo uyum konusunda ben ayni olmalari taraftariyim ama tabi sen begendiysen sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…