• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Tek taş mı tamtur mu?

xdestina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
195
0
0
İstanbul
Mrb kızlar yıne yardımınıza ıhtıycım olucak? çarşamba gunu aile arasında söz kesımı olacak sevgılımle yuzuk almya çıkıcaz sızce tektaş mı alalım yoksa tamturmu hangısı daha hoş duruor veya daha kullanışlı mesela bır arkadaşım sozde tek taş aldı işyaparken fılan hıc rahat olmadıgını soyluyor anıden bıyere takılıomuşş korkuyor taşı duşucek dıe? sızce napmalıyım.. (bu arada nışanda bı ay snra aıle aarasında olcak)

hımm ben şöyle olsun isityorum şimdi evlilik teklifi etmeden evlenmem evlilik tklfinde tek taş alacak zaten tek taşım olmuş olacak sözde tamtur olsun isiyorum nişanda alyans takılıyo zaten .
tek taş almadıysa evlilik teklifide etmicekse bence tek taş al ...

tektaş mı aldırırsın tamtur mu ya da her ikisini mi zaman içerisinde o konuda bir yorumda bulunamam .
ama tamtur alacağın zaman dikkat et bazıları çok çıkıntılı oluyor taşları çok batıyor parmaklara , içine gömük olanlardan tercih etmekte fayda var.
iş rahat yapamam diye de tektaştan vazgecme , parmakta tektaşla temizlik yapıcak halin yok sonucta.

bizde söz için tek taş pırlanta aldık pırlanta değilde normal altın yüzük alsaydık hem tek taş hem tamtur isterdim sanırım :8:
pırlantaya o kadar para verince dahada sesim çıkmadı :35:

kızlar bende sözde nasıl bir yüzük olsun diye düşünüyorum evlenme tekifii ederken zaten tek taş alıcak sözde alyans olsun diyorum nişan için de alyans sanırım evlenirken tamtur diyorum sizce nasıl?

biz sözde ince söz yüzüğü aldık. nişanda alyanslarımızı takacağız. ama şimdi olsa tamtur ya da
ikili yüzükler var hem tektaş gibi hem tamtur gibi duruyor onlardan alırdım.

bana her ikisi de takıldı. tektaşım pırlanta idi. söz yüzüğü niyetini de alyans gibi dursun diye tamtur aldık. o pırlanta değildi. onların uygun fiyatı.istiosan ikisini de al.

teşekkür ederim kızlar nergis o ikili dediğin yüzük nasıl acaba foto koyabilir misin?tamtur istiyorum aslında ama evlenirken ne takılacak ki tamtur takıldığı zaman benimde evlenme teklifi yüzüğüm pırlanta olacak sözde fazla abartmıyım dedim ama hala bilemiyorum:50:

Söz : Tek Taş
Nişan : Tamtur
Düğün : Kaşıkçı

koptumm :9:

:69::69::69::69:

çok ince yüzükleri sevmiyorum

teklifi tektaşla
ama söz uzun sürecekse incecik olmayan beyaz altın alyans

nişanda yeni alyans olabilir, söz alyansları hatıra olarak saklanır:69:

şahsen o tamtur denen yüzüklerle hiç rahat edemem ben :5:

Son düzenleme:
bence hem tamtur hem de tek taş çok fazla. adamcağıza yazık diil mi bi sürü pırlanta alacak. onun yerine tek taş tek başına yeterli bence. bir arkadaşım da ikisini aldırmıştı herkes görgüsüz demeye başladı. damat desen sırf bu yüzden ndüğünü bir yıl ileri attı. anca toparladı parayı

Back