Tek taraflı kasık agrısı ve adet gecikmesi

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.403
298
Kızlar merhaba,
İlk defa konu açtım, deneyimlerinize ihtiyacım var.

Son bir haftadır sağ kasığımda ağrıyla uyanıyorum ve 2 gündür de geçmeyen yürümemi zorlaştıran çok şiddetli bir ağrıya dönüştü. adetim de tam 3 gün gecikti. Hafif de vajinal akıntım var beyaz renkli ama çok az ve önemsenecek bir şey değil, koku falan yok.

Eşim yurtdışında çalışıyor geçici bir süreliğine. En son 2 hafta önce yanımdaydı. Tatilimizi yaptık. Cinsel ilişkiye en son 2 hafta kadar önce girdim ama prezervatif kullandık ve çok pinpirikliyim zaten afedersiniz ama boşalmasına dahi izin vermedim. ve kayganlaştırıcı da kullanıyoruz zaten vajinismusu yeni yeni atlatan bünyem bu durumda hamilelik gerçekten imkansız dimi. Biliyorum çok aptalca bebek gibi sorular soruyorum. Çünkü yalnızım ben istanbul'da, çalışıyorum. Öyle bir sorumluluğu kaldırmam imkansız maddi ve manevi olarak biraz daha zamanımız var. En azından eşim döndüğünde..

Bir diğer ihtimal de tatil esnasında regl oldum (bahtsız bedevi ben).. Ama denize girmekten sadece 2 gün ödün verebildim. 3. gün denize de girdim ıslak mayo çok defa üzerimde de kurudu Yani yuymurtalıklarımı tatilde üşütmüş olabilirim.

Pazartesi sabahtan ilk işim bir gebelik testi yaptırmak ardından da iyi bir jinekoloğun yolunu tutmak olacak. Gebe değilsem de ciddi bir problem var sanırım. Çok da korkmuş durumdayım. Eşim uzakta diye onla da paylaşamadım. Ailem başka şehirde yaşıyor. Hayat bazen çok zorlaşıyor..

Arkadaşlar tekrar merhaba,,

Sanırım kimse böyle bir deneyim yaşamadı daha önce en azından haftasonu foruma göz gezdirenlerden. Gerçekten çok kötü bir haftasonu geçirdim. Bugün doktora gidicektim randevu almıştım, ama sabah uyandığımda sonunda regl olmuştum!!!

Kasık ağrım da regl olmamla birlikte tamamen geçti ama daha önce yaşamadığım kadar şiddetli karın ağrılarıyla geldi bu sefer de. Öğlen işten izin alıp eve geldim. Kanamam da normalden çok fazla. Doktor randevumu iptal ettim. Regl dönemim biter bitmez gidicem. Umarım sadece üşütmüşümdür...

merhaba canım mesajını görünce hemen cevap vermek istedim ben hemen ultrason çektir derim çünkü benim sağ kasığım ağrıyodu aynı şeyler bendede vardı apandist diye gittim kist varmış önemli değilmiş ama kist patlamış benim yumurtalıklarıma akmış mideme aksaymış zehirlenebilirmişim o kendi kendine geçicekmiş ama benim hala adet dönemimde sağ kasığım ağrır sadece tekrar gidicem bi ara önemli bişey olabilir sende git

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. :)

Benim de adet dönemim bitmek üzere. Bu haftaiçinde hemen doktora gidicem. Adetle beraber kasığımdaki ağrı geçmişti ama yine ara ara zonklamalar oluyor. Vücut uyarı veriyosa dinlemek lazım.

Sana çook geçmiş olsun. :)

maalesef benimde günüm geçti aksini düşünmek dahi istemiyorummmm

benimde eşim sizin gibi uzun iş seyahatlerine çıkıyor en son temmuzun 6sında adetım bittikten sonra ilişkimiz olmuştu (geri çekilmeyle korunma hiç istemiyorum ama eşimin taktiği işe yararmış pehh) o gün ilişkiden sonra parlak kırmızı renkte bir kanamam oldu ve 4 gün kadar surdu zaten eşimde geri gitti iş seyahetine..

geri çekilmede olsa hiç bişey olmadı yani onu söyleyeyim .. yani benim hamile iltimalim sıfır değilmi? yoktur öyle birşey?

1 haftadır adet sancısı gibi sancım oldu arada belim filan sızladı ama şimdide yerini beyaz akıntıya bıraktı :18:ihtimal vermiyorum ama yinede bi stres yaptım kendime işteee :18::18:

Bu tek taraflı kasık ağrısı benim de sağ kasığım geçen sene çok ağrımıştı adetimde gecikmişti ama ben bekarım adet düzensizliği yaşıyorum sık sık...acile gitmştk artık ağrıdan duramıyodum ...idrar yolları iltihaplanması çıktı kan ve idrar testlerine göre antibiyotik falan 1 ayda anca düzeldim bol su içerek...bence ihmal etme doktora git ...

arar devam eden sağlı sollu kasık ile baş ağrılarımla birlikte hala adet olmadım

2 test yaptım tek çizgiyi gördüm şükür bu ay aşırı sinirlenipte deliye dönmenin bedelini yine kendim çekiyorum,offf!!!

slm hanımlar bır haftadır ıkı kasıgımda da agrılar oluyor acaba hamıle olabılrmıyım yada reglimi olcamm offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…