- 15 Eylül 2022
- 2.502
- 1.656
- 63
- 32
- Konu Sahibi temmuzlu26
-
İnşallahBenim de hep tek taraflı oldu gayet sağlıklı bşr gebeyim. Böyle kesinliği olmayan şeylerle strese girmeyin lütfen
Rica ederiiim 17 haftaİnşallahteşekkürler kaç haftalık gebesiniz
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahRica ederiiim 17 hafta
Merhaba hayirli olsunMerhaba arkadaşlar benim hep sol kasigim ağrıyor burada birşey gördüm tek taraflı kasik ağrısı diş gebelik diyor böyle birşey olabilir mi çok korktum şimdi göğüslerim çok hassas sisti göğüs uclarim büyüdü o kahverengi halka büyüyor damarlar çok belirginleşti ne bilim böyle olunca gebelik oldu diye düşünmüştüm kafam rahattı cuma günü doktor randevum var kese gorulecekti dış gebelik mi yaşıyorum yasiyanlar cevap versin lütfen
20.01.23 beta 34
23de 187
Benim de beta 15 çıktı regle 4 gün var ve sol kasığımda batma var, sağda hiçbir şey hissetmiyorum. Umarım sağlıklı devam ederiz hemen hemen aynı değerlerMerhaba hayirli olsunbenimde Betahcg 9 cikti adet gunu sol kasigimda sadece agri oluyo bacagima kadar vuruyo doktora gitsemde bisey cikmicak henuz
İnsallahBenim de beta 15 çıktı regle 4 gün var ve sol kasığımda batma var, sağda hiçbir şey hissetmiyorum. Umarım sağlıklı devam ederiz hemen hemen aynı değerler
Evet folik asit kullanıyorsanız bir kaç hafta sağlık ocağında betanizi takip edinMerhaba hayirli olsunbenimde Betahcg 9 cikti adet gunu sol kasigimda sadece agri oluyo bacagima kadar vuruyo doktora gitsemde bisey cikmicak henuz
Evet sol bacağımdaki kaslat geriliyor çekme yapıyorİnsallahbacaginiza vuruyomu sizin peki
Ben adet oldum galiba kimyasal gebelikti benimki ama dis gebelik faln korkuyorum pazartesi tekrar betaya baktiracagimEvet sol bacağımdaki kaslat geriliyor çekme yapıyor
Canını sıkma canım geçmiş olsun önümüzdeki ay olurBen adet oldum galiba kimyasal gebelikti benimki ama dis gebelik faln korkuyorum pazartesi tekrar betaya baktiracagim
Masallah yukselmis sizinki Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahhBen bugün tekrar baktırdım 15 ten 49 a yükselmiş betahcg
Hayır canım herkeste farklı oluyor böyle düşünme. Dış gebelikte lekelenme kanamaya dönüyor ara ara en ayırt edici kısmı oMerhaba arkadaşlar benim hep sol kasigim ağrıyor burada birşey gördüm tek taraflı kasik ağrısı diş gebelik diyor böyle birşey olabilir mi çok korktum şimdi göğüslerim çok hassas sisti göğüs uclarim büyüdü o kahverengi halka büyüyor damarlar çok belirginleşti ne bilim böyle olunca gebelik oldu diye düşünmüştüm kafam rahattı cuma günü doktor randevum var kese gorulecekti dış gebelik mi yaşıyorum yasiyanlar cevap versin lütfen
20.01.23 beta 34
23de 187
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?