Bebek Beslenmesi Tek taraf meme reddi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.726
208
Selam arkadaşlar
Bebeğim 4,5 aylık bu zamana kadar sadece anne sütü aldı ve hiç bir sorun yaşamadık . Fakat son 1 aydır sol göğsümü çok Zor emen bebeğim son iki gündür kesinlikle almıyor . Sürekli kafasını geriye atıp ağlıyor . Her türlü şekli denedim , bir amuda kalkmadığım kaldı . Zaten 1 aydır çok az emdiği için , sol göğsümde süt azaldı. Hem görüntüsünden anlıyorum hem de sağdığımda neredeyse hiç damlamıyor .
Çok şükür sağ göğsümde bir sıkıntı yok
Ama korkuyorum ya yetmezse diye . Şu anda kilosunda bir sıkıntı yok . Ayrıca sürekli bir tarafı emdiği için yara oldu , ucu iltihaplandı çok canım yanıyor ..
Var mı acaba bir fikriniz , bebeğimi sol göğsüme tekrar nasıl alıştırabilirim ?

Emzirme pozisyonu değiştirerek oyun yaparak sağlayabilirsiniz ben oğlum meme reddi yaptığında şekilden şekile girerek emziriyordum 16 aylık maşallah sorunsuz emiyor hatta öyle ki oyun yaparak oynayarak emiyoruz

Oyun oynayarak , güldürerek sadece 6-7 dakika emzirebiliyorum :/ en azından 6 aylık olana kadar yetse inşallah

Oyun oynayarak , güldürerek sadece 6-7 dakika emzirebiliyorum :/ en azından 6 aylık olana kadar yetse inşallah
Pozisyon değiştirin emzirirken çeşitli pozisyonlarda emzirin 4. Aydaki delice meme reddimizi o şekilde aştık Birde sütünüzün tadına bakın bazen göğüste sütün tadı değişebiliyormuş okumuştum buradaki hanımlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…