• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tek taraf Kapalı tüp. Sol yumurtayı sağ tüp yakalar mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavender10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
2
2
1
33
Merhaba,
sol tüp kapalı ve yumurtlama yine sol taraftan ise (ihtimal düşük de olsa)
sağ tüpün sol yumurtayı da yakalayabildiğini duydum. Bu şekilde hamile kalan var mı?

Merhaba,
sağ tüpün sol yumurtayı da yakalayabildiğini duydum. Bu şekilde hamile kalan var mı?

Canım bu dediğin şey mantığa ters. Yumurta salındıktan sonra spermle buluşur ve rahimde döllenir. Tüpde döllenirse dış gebelik olur zaten.

Merhaba,
Bende tek tüp var ve bu dediginin olabilecegini söylemisti bana doktorum ama 5 yildir olmadi tabi benim baska sorunlarim da var. Belki hersey normal de sadece bir tüp kapaliysa sans daha da artiyordur

Evet canım daha 2 gün once doktorum bunu tekrar soyledi benım de kürtaj sonrası sol tüpüm kapandı, bu ay da soldan gelişmiş yumurta,, ama doktorum hiç belli olmuyor hangi tüpün yakalayacağı dedi. Rahmin yapısına bakınca mantıgım almasa da tüm bilimsel kaynaklar bunu soylüyo. Allah ol derse her türlü oldurtuyor

Sağ tüpüm dış gebelik yüzünden alındı.Korunmayı bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım.Sağlıklı bir kızım var.Tek tüple de hamile kalınabiliyor merak etmeyin.
Merhaba bende dış gebelik yaşadım ama benim tüpüm alınmadı şimdi korkuyorum tekrarlarsa diye size bir sebep söylediler mi dış gebeliğin neden oluştuğu hakkında

Başka bir sıkıntın yoksa kadın hastalıklarıyla ilgili hamile kalmaman için bir sebep yok bence.
1.5 senedir olmadı şuan tedavi görüyorum. Yumurta catlatma ignesi verdi. Ben tupum alındığında kahrolmustum birtek benim alınmış gibi sonra netten bakica tek olmadığımı gördüm yine şükrettim halime bununda ilacı var,

1.5 senedir olmadı şuan tedavi görüyorum. Yumurta catlatma ignesi verdi. Ben tupum alındığında kahrolmustum birtek benim alınmış gibi sonra netten bakica tek olmadığımı gördüm yine şükrettim halime bununda ilacı var,
Ben hamilelik şansımın azaldığını sonradan öğrendim kendi araştırmalarımla.Eşim üzülmeyeyim diye söylememiş.Ben tüp bebek olur herhalde diyordum ama çok şükür Allah aratmadı.Sana şunu söyleyim Allah kısmet edecek olduktan sonra veriyor.İki arkadaşım var birinin eşinin ve kendisinin bir sorunu yok tüp bebek de denediler 10 yıldır olmuyor.Bir arkadaşım daha var tüp bebekle zar zor çocuğu oldu.İkinciyi istediğinde doktor tüp bebekle bile olmaz parana yazık yumurtaların sağlıksız dedi.O da ümidini kesti.Sonra normal yolla ikizleri oldu.Kadın menepoza girdim diyordu bi baktırdı hamileymiş.Yani bu çocuk işleri belli olmuyor.Sen rahat ol stres yapma.Ben hiç endişelenmedim.Kafama takmadım olmayacak diye.Moral çok önemli.

Ben hamilelik şansımın azaldığını sonradan öğrendim kendi araştırmalarımla.Eşim üzülmeyeyim diye söylememiş.Ben tüp bebek olur herhalde diyordum ama çok şükür Allah aratmadı.Sana şunu söyleyim Allah kısmet edecek olduktan sonra veriyor.İki arkadaşım var birinin eşinin ve kendisinin bir sorunu yok tüp bebek de denediler 10 yıldır olmuyor.Bir arkadaşım daha var tüp bebekle zar zor çocuğu oldu.İkinciyi istediğinde doktor tüp bebekle bile olmaz parana yazık yumurtaların sağlıksız dedi.O da ümidini kesti.Sonra normal yolla ikizleri oldu.Kadın menepoza girdim diyordu bi baktırdı hamileymiş.Yani bu çocuk işleri belli olmuyor.Sen rahat ol stres yapma.Ben hiç endişelenmedim.Kafama takmadım olmayacak diye.Moral çok önemli.
Çok haklısın canım.

Bende dış gebelik geçirdim ve sonrasında rahim filminde sağ tüpün kapalı olduğunu söyledi doktor ve benim sebebim var malesef bundan 2 yıl önce apandis ve kalın bağırsağıma yapışmış kitle alındı o ameliyat sonra kapandığını söylüyorlar

Bende dış gebelik geçirdim ve sonrasında rahim filminde sağ tüpün kapalı olduğunu söyledi doktor ve benim sebebim var malesef bundan 2 yıl önce apandis ve kalın bağırsağıma yapışmış kitle alındı o ameliyat sonra kapandığını söylüyorlar
Benim de sol tüpüm kapalı. İnşaallah hayırlı evlatlar nasip etsin Allah.

Back
X