- 23 Mart 2024
- 340
- 105
- 18
- Konu Sahibi merakettiklerim123
-
Benim ilk denemede tuttu 3. Gün embriyosuyduKızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Ne zaman test yaptınız yasınız amh falan değerleriniz nasıl? Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alınBenim ilk denemede tuttu 3. Gün embriyosuydu
İlk 8. Gün test yapmıştım şuan 28 yaşındayım o zaman 24 yaşındaydım amh 1.50 sanırımNe zaman test yaptınız yasınız amh falan değerleriniz nasıl? Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın
Ben 3 tüp bebek yaptırdım 3 ü de tutunduKızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Selam bende 2 denemeee olmadım ama 2 arkafaşımda ilkinde oldu kismet o ne sende ne doktorda aslı Allahın takdiriKızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Yaşım 22 ilkinde tuttu tek embriyo transfer edildi dondurulmuş 4aa kalite 5 gün embriyosuyduKızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsünİlk 8. Gün test yapmıştım şuan 28 yaşındayım o zaman 24 yaşındaydım amh 1.50 sanırım
Benim yaşım da 32, sabırla test günümü bekliyorum, herkes 2. 3. Denemesinde tutturmuş hep öyle şeyler okudum, inşallah benin de sizin gibi olurYaşım 22 ilkinde tuttu tek embriyo transfer edildi dondurulmuş 4aa kalite 5 gün embriyosuydu
Yaşla da ilgili bir durummuş, 4ab transfer oldu bana da geçen Perşembe. İnsallah ben de sizin gibi gururla tutundu, oldu yazabilirimBen 3 tüp bebek yaptırdım 3 ü de tutundu
Estağfirullah gururla değil ilk ve ikinci cocuğum tutunmasaydı daha iyi olabilirdi bu bi gurur değil Allah sağlıkla nasip etsin tutunsun inşaAllah annesi iyi gecelerYaşla da ilgili bir durummuş, 4ab transfer oldu bana da geçen Perşembe. İnsallah ben de sizin gibi gururla tutundu, oldu yazabilirim
Arkadaşımın ilkte tuttu üçüz çocuğu oldu 1 kız 2 erkek gayet sagliklilarKızlar selam. Tek seferde deneyip de tüp bebekte başarılı olan var mı? Ne okuduysam ya 3. Deneme ya kendiliğinden olmuş denemeyi bırakıp. Hakikaten ilk kez yapıp başarılı olan hiç mi yok?
Tamamen Allah verirse olacak vermezse olmayacak kafasına girdim. Ne sağlıklıların olmuyor, amh 001 olanlar doğal yolla gebe kalıyorArkadaşımın ilkte tuttu üçüz çocuğu oldu 1 kız 2 erkek gayet sagliklilar
Benim normal gebe kalıyor olmama rağmen 2 kere tüp bebek tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?