tek mi çift mi?/konu tekrarı

adyton

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
38
17
Hepinize iyi geceler diliyorum
İnsallah hepiniz evlatlariniza tez zamanda kavusursunuz

Ben 2010 senesinde tup bebekle kizimi dunyaya getirdim.simdi 4,5 yasina geldi
o tedavinden kalma 7 adet dondurulmus embriyom var hepsi iyi kalitede.ancak kanuni saklama suresi olan bes yil bu ay doluyor
o nedenle bu ay dondurulmus tedavusine basladim aslinda daha once baskayacaktim ancak saglik sorunlarim buna engel oldu
carsamba gunu transferim var ve ben hala kac embryo konulacagina karar veremedim
ikiz gebelik istemiyorum cunku calisiyorun bebeklerin bakimina yardim edecek kimsem yok etrafinda
bir yandanda tek embriyo ile sansim dusecek
karar veremiyorum ne olur bana bir fikir verin

Benim hic tüp denemem olmadi ama ben olsaydim, hazir dondurulmus embriyo varken 2 tane transfer olsun isterdim. hem sansi artirmak acisindan hem ileride ne olur ne olmaz diye düsününce daha mantikli gibi, ben 40 yas üzeriyim sizin yas ve saglik sorununuzu bilemiyorum. bebeklerin bakim sorununu nasil cözerbilirsiniz bu konuda netlesirseniz, daha kolay karar verirsiniz, dilerim verdiginiz karar sizin icin hayirli olsun.

Yasim 37
kizimi bakicilarla zor buyuttum ikiz gebeligi kesinlikle istemiyorum bu konuda tereddutte degilim ancak
tek embriyo ile sansim yari yariya azaliyor
ikiz olma ihtimalini goze alabilsem keske

Yasim 37
kizimi bakicilarla zor buyuttum ikiz gebeligi kesinlikle istemiyorum bu konuda tereddutte degilim ancak
tek embriyo ile sansim yari yariya azaliyor
ikiz olma ihtimalini goze alabilsem keske

2 adet embriyo tarnsferinde sansiniz artiyor, dediginiz gibi ikiz gebelik ihtimalide var, cogu zamanda 2 embriyo transferinde ikisi birden tutunmuyor buda var, telas etmeden sakince düsünüp dogru karari vermelisiniz.

İlk tedavimde tek embriyo koymuslardi yasadan dolayi tuttu
o zaman cok istemistim iki embriyo
olsaydi belki ikiz olurdu simdi ikinci cocuk derdim olmazdi
Dondurulmus embroyolarim besinci gun iyi kalitde diye biliyorum
ikiside tutarsa diye tereddutteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…