• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kulak işitme engeli çalışma olanağı

Komikimyahu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
20
3
1
34
Merhaba arkadaslar benim tek kulagim %100 duymuyor. Simdi biliyorsunuz işyerlerinin engelli çalıştırma zorunlulukları var fakat %40 sanırım engelli olma sarti var. Ben hastaneden rapor alsam tek kulak icin bu orani yakalayabilir miyim. Şartları bilen arkadaslar lutfen yazsinlar. İs bulmam lazim 4 senelik universite mezunuyum ve her işe giremiyorum kulaktan dolayi.telefona uzun sure maruz kalmam yasak. Diger kulagi da kaybetmemek icin. Yardimlarinizi rica ederim bana bir yol gösterin lütfen.Tesekkurler

Merhaba arkadaslar benim tek kulagim %100 duymuyor. Simdi biliyorsunuz işyerlerinin engelli çalıştırma zorunlulukları var fakat %40 sanırım engelli olma sarti var. Ben hastaneden rapor alsam tek kulak icin bu orani yakalayabilir miyim. Şartları bilen arkadaslar lutfen yazsinlar. İs bulmam lazim 4 senelik universite mezunuyum ve her işe giremiyorum kulaktan dolayi.telefona uzun sure maruz kalmam yasak. Diger kulagi da kaybetmemek icin. Yardimlarinizi rica ederim bana bir yol gösterin lütfen.Tesekkurler
Sorunun cvp gerçekten benim içinde önemli yakın bir akrabada söz konusu durumunuz aynı takipteyim

canım internetten engelli oranlarına bak hastalıklara göre yüzde oranları var ve eğer raporu alabilirsen 40 ve üzeri olarak engelliler için kpss sınavı var ona başvur memurluk için.başka hastalıkların troid gibi varsa onlara da verşliyor yüzde oranı bir araştır bakalım hakkında hayırlısı olsun canım

canım internetten engelli oranlarına bak hastalıklara göre yüzde oranları var ve eğer raporu alabilirsen 40 ve üzeri olarak engelliler için kpss sınavı var ona başvur memurluk için.başka hastalıkların troid gibi varsa onlara da verşliyor yüzde oranı bir araştır bakalım hakkında hayırlısı olsun canım
Tesekkur edrrim canım :)

Merhaba arkadaslar benim tek kulagim %100 duymuyor. Simdi biliyorsunuz işyerlerinin engelli çalıştırma zorunlulukları var fakat %40 sanırım engelli olma sarti var. Ben hastaneden rapor alsam tek kulak icin bu orani yakalayabilir miyim. Şartları bilen arkadaslar lutfen yazsinlar. İs bulmam lazim 4 senelik universite mezunuyum ve her işe giremiyorum kulaktan dolayi.telefona uzun sure maruz kalmam yasak. Diger kulagi da kaybetmemek icin. Yardimlarinizi rica ederim bana bir yol gösterin lütfen.Tesekkurl
Tesekkur edrrim canım :)
Merhaba benimde tek kulağım duymuyor ne yaptığınızı merak ettim biraz uzun zaman olmuş yorum yapali ama yinede merak ettim

Back