• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tek kelimeyle "Bayıldım" ...

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318
$298785_206151152786589_100001751185228_438572_2031195406_n.jpg

saçlarımın kendi rengi koyu kumral, gözlerim de koyu kahve. beyaz tenliyim. sanırım bu renk bana yakışır.

tek renk gibi durmuyor, bal köpüğü gibi sanki ama. hangi renkleri karıştırırsam elde ederim bu rengi, en azından buna yakın bir rengi yakalamak istiyorum.
:52:

palette- kahve köpüğü
casting creme gloss - amber bal
buna yakın renkler gibi duruyor. ama açıkçası fotodaki saçı ve sizin saçınızı görmeden boya numarası söylemek doğru olmaz. bence en iyisi kuaföre sorun. kendiniz boyamak istiyorsanız da fön için falan gittiğinizde fotoyu gösterip ben de nasıl durur, hangi boyanın numarasını kullanmam gerek sizce falan diye de sorabilirsiniz çaktırmadan :1:

canım resmdekı sac suan benm sacmdakı renk ben onu kuaförde boyattm orta kumral çıkolata kahveye boyattm cok memnunum yaklask 3 senedır aynı rengı kullanıyorm ve herkeste cok begenıyor

canım resmdekı sac suan benm sacmdakı renk ben onu kuaförde boyattm orta kumral çıkolata kahveye boyattm cok memnunum yaklask 3 senedır aynı rengı kullanıyorm ve herkeste cok begenıyor

yani kumralla çikolata kahveyi mi karıştırıyor?

senden bir şey rica etsem, bir foto ekleme şansın var mı acaba? :26:

cnm ben daha once hıc foto yuklemedmde naasl yukneıyo acaba :((

sağ alttaki "alıntı ile cevapla"ya tıkla, sonra çıkan bölümde üstte ataç işareti var, üstüne gelince "eklentiler" yazar, ona tıkla.
sonra "dosya ekle"ye tıkla.
sonra "dosyaları seç".
eklemek istediğin fotoğrafı bul ve seç.
sonra da "içeriğe ekle"ye tıkla.
ve"bitir"e tıkla.
sonra da cevapla.
işte bu kadar. :34:

$adsız.jpg
sağ alttaki "alıntı ile cevapla"ya tıkla, sonra çıkan bölümde üstte ataç işareti var, üstüne gelince "eklentiler" yazar, ona tıkla.
sonra "dosya ekle"ye tıkla.
sonra "dosyaları seç".
eklemek istediğin fotoğrafı bul ve seç.
sonra da "içeriğe ekle"ye tıkla.
ve"bitir"e tıkla.
sonra da cevapla.
işte bu kadar. :34:
tesekkur ederm cnm anlatmın ıcn bole ıste sacım :))

rica ederim. foto eklediğin için asıl ben teşekkür ederim. ama seninki baya koyu geldi bana.

anladım canım, çok sağol yardımın için. kuaföre de bi danışıp, boyarım evde:16:

ben arkadaşımın doğal koyu kumral saçlarını bal köpüğüne boyadığımda bu renge yakın bir şey elde etmiştik hatta 2 ay geçti üzerinden sanırım şu an saçlarının rengi çok açıldı sarı gibi o yüzden bekle o renk akacaktır hangi markayı kullandığını bilmiyorum tabi... casting serisi kullandıysan koyu olması gayet normal amonyaksız olduğu için.

evet cnm casting bal köpüğü kullandım çünkü sadece bu markada bulabildim bu rengi :50:

saçlarını uzun süre boyama ve bakım yağlarıylada akıtabilirsin rengini çam terebentin koyabilirsin şampuanının içerisine ayrıca sinemaki kürüde saç boyasını baya akıtıyor ve bakım yapıyor. saçlarına bolca her duşta saç kremi kullan ben arkadaşımın saçını palette ile boyamıştım doğal diye geçen serisindekiyle..

Son düzenleme:
Back