samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.882 16.899 773 44 22 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #1 Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Son düzenleme: 22 Ekim 2010
Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.
Michelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2010 266 3 96 İstanbul 22 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #2 Çok güzelmiş ama marka ve numara da versen keşke :)
samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.882 16.899 773 44 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #3 Yazmıştım aslında resim yüklenmeyince kodu silerken o kısmı da silmişim edit yaparken :/ Flormar - 124
Yazmıştım aslında resim yüklenmeyince kodu silerken o kısmı da silmişim edit yaparken :/ Flormar - 124
*KurabiYe* Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2007 2.616 13 0 Hollanda 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #4 Sanki oje yokmuş gibi duruyor Tırnaklarınız güzelmiş ama oje yi beğenmedim..
samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.882 16.899 773 44 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #5 Pespembe aslında ya fotoğraf makinesi almam lazım bunu anladım
renan20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 1.047 1 156 Diğer 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #6 ojenin rengi güzelmiş
spaniard Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2010 1.804 22 158 Diğer 1 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #7 oje de süper tırnaklar da süper bence.manikürsüz demişsiniz de manikürlü gibi zaten
baglacolanki Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2011 1.750 3 0 İstanbul 21 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #8 samantha .!.: Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ellerin benim ellerimin aynısıı alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence..
samantha .!.: Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ellerin benim ellerimin aynısıı alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence..
samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.882 16.899 773 44 22 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #9 baglacolanki .!.: ellerin benim ellerimin aynısıı alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence.. Genişletmek için tıkla... Güzel ellerin varmış o zaman İkisi de aynı aslında makinenin çekiminden işte. Parlatıcı gibi durmuyor pembe olduğu çok belli. Ama oje gibi mat da durmuyor tek kat sürünce. Son düzenleme: 22 Haziran 2011
baglacolanki .!.: ellerin benim ellerimin aynısıı alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence.. Genişletmek için tıkla... Güzel ellerin varmış o zaman İkisi de aynı aslında makinenin çekiminden işte. Parlatıcı gibi durmuyor pembe olduğu çok belli. Ama oje gibi mat da durmuyor tek kat sürünce.
jervez1 Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2010 428 15 298 İstanbul 23 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #10 Flormar 222 tek geçerim..
FrAmBuAzZ Guru Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 81 5 298 İstanbul 8 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #11 Flormar Plus 77 numara böyle bir pembe şeffaf ve mükemmel tavsiye ederim
garip_bir Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 454 4 66 Aksaray 9 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #12 Ellerine bittiim :)) çok tatlı ellerim var (fotoda pamuk gibi gözüküyoo. ) Ojede çok tatlı sağol paylaşm içinn
Ellerine bittiim :)) çok tatlı ellerim var (fotoda pamuk gibi gözüküyoo. ) Ojede çok tatlı sağol paylaşm içinn
G gulkendine Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 27 0 36 Düzce 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #13 ben pek beğendiğimi söyleyemiceem
AsyncKrKrT Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2011 1 0 36 Antalya 11 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #14 benimkinin doğal rengi
melxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2010 78 1 48 İstanbul 21 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi samantha #15 samantha .!.: Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... allahımm arayıp arayıp bulamadığım oje rengii sonunda sayende buldummmm
samantha .!.: Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2 (kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim ) rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... allahımm arayıp arayıp bulamadığım oje rengii sonunda sayende buldummmm