• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kat ile oje-cila arası duran şeker pembe renk

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
9.882
16.898
773
44
Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2

(kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim :P)

dscn0495k.jpg

rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

dscn0484m.jpg

Son düzenleme:
Yazmıştım aslında resim yüklenmeyince kodu silerken o kısmı da silmişim edit yaparken :/

Flormar - 124

Kızlar ciddi ciddi uğraştım böyle birşey bulabilmek için. O yüzden hemen paylaşıyorum :) Tutulası eller için!! kaydirigubbakcemile2

(kütiküllerin göz zevkinizi bozması dolayısıyla özür dilerim manikürsüz de güzel duruyor görün istedim :P)

dscn0495k.jpg

rengi tam olarak böyle - alttaki resimde açık çıkmış gene de koydum frenche de güzel bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

dscn0484m.jpg

ellerin benim ellerimin aynısıı:27::27: alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence..:16::16:

ellerin benim ellerimin aynısıı:27::27: alttaki parlatıcı sürülmüş gibi üstteki hoş bence..:16::16:

Güzel ellerin varmış o zaman :p İkisi de aynı aslında makinenin çekiminden işte. Parlatıcı gibi durmuyor pembe olduğu çok belli. Ama oje gibi mat da durmuyor tek kat sürünce.

Son düzenleme:
Ellerine bittiim :)) çok tatlı ellerim var (fotoda pamuk gibi gözüküyoo. )
Ojede çok tatlı sağol paylaşm içinn ;)

dscn0495k.jpg

dscn0484m.jpg

allahımm arayıp arayıp bulamadığım oje rengii sonunda sayende buldummmm:16:

Back