- 21 Ocak 2015
- 720
- 268
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
üstüne gideceksin diyolar ya bence doğru olan bu.Kızlar bu korku beni mahvedecek. Hayatımın belli dönemlerinde bu korku hep oldu. Bazen gayet cesaretlıyım evde tek kalıyorum veya odamda tek yatıyorum. Bazense öyle bir korku sarıyor ki beni değil evde tek kalmak odada bile tek yatamıyorum. Aklıma çeşitli şeyler geliyor. Bunu tetikleyen bir şey oluyor ama. Bi korku filminin 5 saniyesini izlemem yeterli oluyor mesela bu korkuyu uyandırmaya. Ya da birinin bir şeyler anlatması. Bu yüzden korku filmi izlemem. Ya da yanımda bu tarz seylerin konusulmasına izin vermem ama bazen denk geliyor. Ama çok berbat bi durum anlatamam. Böyle bir durumu yaşayıp da atlatan var mı ? Biri bi akıl versin valla bıktım ya .
ben ergenlik zamanımda korku filmi filan çok izlerdim.sonradan artık aklım mı erdi bilmiyorum korkmaya başladım.gece çok sıkışsam bile wcye gitmezdim.evde kesinlikle tek kalamazdım.
sonra üniversitede öğrenciyken evimde tek kalmak zorunda kaldım.hem de kaç ay.dışarıdan silah sesleri gök gürültüsü köpek havlaması bi çok ses gelirdi kulaklarımı tıkar uyurdum.bütün kapıları kitlerdim.
geçen yıl bu ay dayım intihar etti.onu gördüm.bisüre yine böyle şeyler yaşadım.ama sonra yine bunun normal bişey olduğunu ilk kendini asanın dayım olmadığını ilk ceset gören insanın ben olmadığımı kendi kendime söyleyip durdum.
eşim nöbette olunca evde kendim kalıyorum.hatta göreve gittiğinde 3 ay kendim kaldım.hiç korkmadım.ama komşular da çok sahip çıktı.ankaranın göbeğinde beni en çok korkutan apartmandan birinin kapıya dayanması ya da hırsız olayıydı.ama bu apartmanda böyle bişey hiç olmamış.o yönden de biraz şanslıyım galiba.
bunun dışında cinmiş periymiş aklıma getirmem.tamam varlar ama bi tek bana var değiller heralde, diye düşünürüm.
korku filmi gibi şeyler izlemem.okumam.resim filan bakmam.
ama yine ara ara korku gelirse kapı kilitlemeler,bütün ışıkları yakıp evde öyle oturmalar,,izlemesem bile evde ses olsun diye tv açmalar,.arayıp biriyle konuşup korktuğunu unutmalar..
yani bence çok normal şeyler