Tek istediğim yüz hatlarımın belirginleşmesi

K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi karamsar_tarz
kızlar forumda doğru yeremi konu açıyorum bilmiyorum ama benim tek istediğim yani şu zayıflamak konusunda yüz hatlarımın belirgeşmesi yani ben kilo versemde bu yüzümdeki kaba ifade değişmiyo bu kaba ifadeninde tek nedeni kilodan kaynaklanıyo bu gıdığımdan elmacık kemiklerimin yanlarındaki etlerden bıktım artık :sinifsinif: göbeğimi yada kalçamı eritemesemde sadece yüzüm erise böyle bişey mümkünmü bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :Saruboceq:

ne güzel iste yüzünün degismemesi bende zayiflayinca yüzümün etleri yapisiyo:KK43:(

keşke benimde yapışsa başka bişey istememmm ama olmuyoo :KK43:

youtube dan fln bi araştırın yüz yogası die bişe var hem kırışıklıkları engellio hem de sarkmaları fln önlüo bi bakın istersenz :KK66:

ya ne güzel işte benimde aksine kilom direk yüzümden gidio ya vücudum dolgun olacak yüzüm güzel ya çirkin ama fit biri olacağım:sinifsinif: kıymetini bil yaaa

arkadaşlar gıdığın gitmesi için alt çeenenizi üst dişlerinizin üstüne çıkarın dilinizide üst damağınızaa yapıstırın öyle günde on dk hareket yapın göreceksiz bi haftada yok olacak

nasıl ya bn anlamadım oyle beklıcez mı

X