- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
cok teşkkr ederim canım benm bütün sorularımı yanıtladın peki babsı bebeği görmeye geldiğinde alıyormuydu yoksa senn yanındamı gördü?dursmaya katılmayıı düşünmüyorum avukatım cıkıcak onların yüzünü görmek istemiyorum ben cıkmayınca uzar mı acaba?baska sehire tasındıgımda ailemle olmıcamAhh canim cok zor bi durum bosanma yasamis biri olarak anlatiyim bildiklerimi
Zaten bebegin velayeti her kosulda sana verilir anne cocugu..
Babasi 2 haftada bir gelip gorsun diye bosayan hakime soylersen o sekilde olur bize sormustu biz esimle haftada bir olarak konusmistuk sonra cocuk kucuk diye hakim karara 2 haftada bir yazalim dedi tamam dedik bizde...
Davanin cabuk sonuclanmasi icin ayni sehirde olup durusmalara katilirsan daha cabuk bosanirsin ama baska sehire tasinmanda bi sorun olmaz ki bence surekli cocugunu gormeyi hak etmeyen insanlarsa tasin derim cocuk icin daha iyi olur hemde simdi bebek akli yetince ayrilmak daha zor
Calismaman bi sorun olusturmaz ailenle yasiyosun heralde..
Hakkinda hayirlisi olsun cocugun icin guclu ol o sana muhtac ihtiyaci var unutma
uzman nezaretinde görüşebilmesi için ne gibi şartlar gerekir alkol alması buna dahilmidir etkiler mi?Merhaba;
Boşanmadan başka bir şehre yerleşebilirsiniz. İkâmetinizi yerleştiğiniz şehre taşırsanız boşanma davasını oradan da açabilirsiniz.
Müşterek çocuğun velayeti normal şartlarda size verilir.
Cocuğun sağlıklı gelişimi için baba ile de şahsi münasebet sağlanmasına dikkat etmek gerekir.Normalde baba ile çocuğun şahsi münasebeti uzman olmaksızın gerçekleşir. Fakat çocukla babanın uzman nezaretinde görüşmesi gerektiğini mahkemeye kanıtlarsanız uzman nezaretinde görüşmelerini de sağlayabilirsiniz.
Çalışmıyor olmanız boşanma ve çocuğun velayeti konusunda size olumsuz etki etmez. Hem kendiniz hem de çocuk için nafaka alabilirsiniz.Çalışmaya başlasanız dahi çocuk için her şartta kendiniz için ise eğer geliriniz eşinize göre çok düşük ise nafaka almaya devam edebilirsiniz. Avukatınız olduktan sonra isterseniz duruşmalara katılmayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.