E Emiiilyyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2019 8 0 1 24 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiiilyyy #1 Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir.
Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir.
A Annelerin en yorgunu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2018 8.331 14.778 163 35 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiiilyyy #2 Emiiilyyy .!.: Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir. Genişletmek için tıkla... Tam yumurrartlamaya denk gelirse olabilir çünkü benim ilk evladıım ilk gece oldu şans işte bağzı insanlar kolay hamile kaliyor
Emiiilyyy .!.: Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir. Genişletmek için tıkla... Tam yumurrartlamaya denk gelirse olabilir çünkü benim ilk evladıım ilk gece oldu şans işte bağzı insanlar kolay hamile kaliyor
C CiNNET NUR Guru Kayıtlı Üye 6 Ocak 2019 5.740 16.748 348 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiiilyyy #3 Emiiilyyy .!.: Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir. Genişletmek için tıkla... Valla eminim vardır. Ben hariç Herkes şakır sukur hamile kalıyor
Emiiilyyy .!.: Evet tek ilişkide hamile olanlar varmi mesele adeten 10 gun sonra korunmasiz ilişki yaşadık eşimle acaba hamilemiyim inşallah hamileyimdir. Genişletmek için tıkla... Valla eminim vardır. Ben hariç Herkes şakır sukur hamile kalıyor
E Emiiilyyy Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2019 8 0 1 24 30 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Emiiilyyy #4 Inşallah vardır daha 1 hafta bekliycem ve test yapicam inşallah vardır.