Tek ilişki ile hamile kalanlar

Azraemre

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
588
728
Merhaba arkadaşlar 20 Kasım da korunmasız tek ilişki oldu ama ben hemen lavaboya gittim hepsi aktı şimdi adetimin 2 .günü hala adet olmadım tutmuş olabilir mi başına böyle bir şey gelen varmı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-28-11-35-16-310_com.pepapp.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 60
Adete kaç gün kala ilişki oldu acaba
ben ayakta iliski ile cocuguma hamile kaldım. diğerleri yatarkendi ama dustuler tabi nasip olmadı.bu pozısyonla akmasıyla falan alakalı değil. :) spermler fıskırıyor rahme dogru. ve yarısı zaten akıyor cıkıyor içeri giden binlercesinden 1 tanesi yeter zaten :) iliski gunu belli sonucta. 15 gune belli oluyor testte. yumurtlama gunun bi kac gun gecikmiş olabilir. bosa stres oluyor olabilirsin ama her sekilde sperm içerde beklemeye gecmiş ve yine de dollenme olmus olabilir. ama test yap. :)stres adet olmanı cok etkiliyor. istiyorsan cocuk o zaman insallah hamilesindir :)

Merhaba arkadaşlar 20 Kasım da korunmasız tek ilişki oldu ama ben hemen lavaboya gittim hepsi aktı şimdi adetimin 2 .günü hala adet olmadım tutmuş olabilir mi başına böyle bir şey gelen varmı acaba
Olabilir tabii. İlişkiniz 15i civarı olduysa yüksek ihtimalle olabilir hem de

Tüm gebelikler tek ilişkiden oluyor

10 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım ben, olabilir niye olmasın
Ya çocuk düşündüğünde adet dışında her birleştikte korunmuyorsun mesela biz sadece 1 gece tek korunmamıştik ondada hemen kalktım lavaboya gittim onu demek istedim

Ya çocuk düşündüğünde adet dışında her birleştikte korunmuyorsun mesela biz sadece 1 gece tek korunmamıştik ondada hemen kalktım lavaboya gittim onu demek istedim
Yok ne anlamda kullanıldığını anlıyorum o cümlenin ama fark etmiyor giden sperm orda da gidiyor, risk var yani o açıdan söyledim. Ben de ayaktaydım direkt

Çok geçmiş olsun size rabbim bı daha yaşatmasın benim iki hamileliğim bir kaç ay dan sonra tuttu bide her günü değerlendiriyorduk bundada da hemen tutacağını beklemiyordum 3.ü bebek için biraz daha zamanı vardı kısmet artık

28 günde 1 cano, normalde ovulasyon takibi yaptığım zamanda 14 gün kala yumurtluyordum tam
Ya anladım canım benimde regle 10 günüm varda olur mu dedim bu ara 20. Güne kadar yumurtlama görmedim ovulasyon testinde de testimde bittidedim acaba regle yakın gebelik oluyor mu teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar adetin 3. Günü kahverengi lekelenmeler oldu ben yerleşme kanaması diye düşündüm ama 4. günü hasta oldum

Tabiki olabilir. Ben hamilelik istedigimde hamile kalma ihtimali en yuksek olan gunu kacirdim ve ertesi gun yani hamile kalma ihtimalimin orta derece oldugu gun iliski yasadim sonraaa oglusum geldi ( son yorumunuzu smdi okudum adet olmussunuz. Allah saglikli bir hamilelik ve bebisinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…