Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar.. benim kızım 1,5 aylık 3 gündür sürekli ağlıyor.. gazdır falan dedik ama çıkarıyor.. biz sadece geceleri mama takviyesi alıyorduk (kilo alımı az olduğu için) sonra öğlen vereyim dedim sustu sakinledi.. memedeyken o kadar uğraşıyor ki yavrum içim gidiyor.. sonra acaba sütümü yok kki dedim medelanın sağma makinesini aldı. Bide ne göreyim.. sol göğüsümde sadece 40 cc sağ göğüsten 5-10 cc, 2 gün denedim. sonuç aynı.. sağ göğsünü sıktım yine gelmedi... çok üzüldüm, ağladım. ne yapmalıyım arkadaşlar..benim durumumda olan varmı????
arkadaşım üzülme o kadar.sol göğsümü kızım hiç almadı. çok zorladım almadı. tabi sen benim yaptığımı yapma da:) moralin bozulmasın diye yazıyorum kızım 8 sylık kilosu boyu iyi, yani yetiyor. biraz çabuk acıkıyor olsun. moralini yüksek tut. millet zorla sol memeni emdir dedi, bir memen küçük diğeri büyük kalacak dedi ama hiç aldırmadım galiba da öyle oldu sen yine ver ama kızdırma sonra diğerini de istemez. bak ben de medelanın portatif olanı aldım. sol göğsümden 10 cc bile çıkmadı. diğerinden 40 fşn çıkmıştı. belki daha da az. ama bebek daha kuvvetli çekiyor. Tek tavsyem istedikçe ver çok ara açma gittikçe artacak.
bence az olsada sen devamlı sağ ve emzir sakın keseyim deme beslenmene de dikkat et moralini bozma emin ol artacak bebiş daha çok küçük o emdikçe artacak.....
benimde aynıydı gelmiyosa gelmiyo işte bebk çekemezdi pompa sağamazdı ben duşta sıcak suyun altında elimle boşaltmaya çalışırdım
çok zor bişey ben çok çektim emzirme meselesinden olmadımı olmuyo işte kızım 2 ay büyük çabalarla anne sütü aldı okadar
benimde sağ gösümden az geliyor sağsam bile çok az geliyor ama aldırma emzirmeye devam et, genede ben veriyordum sağ gösümüde biraz daha çoğaldı ama sol gösüm kadar değil.... takma kafana gaz problemi içinde ayaklarını çok sıcak tut ve hafif kucağında zıplat o zaman rahat çıkarıyor .. benim çocuğum sabaha kadar uyumuyordu...
göğüsler arasında fark olması normal. benim kızım beş aylık bir göğsümden sağınca 100 cc çıkıyor diğerinde 60cc geliyor bebek hangisini çok emerse süt çoğalıyor. süt gelmeyen göğsünü mutlaka emzirmeye çalış mutlaka çoğalıcaktır.
benimde sol göğsümden az süt geliyor fakat emziriyorum..tek sıkıntı solu emdiğinde daha çabuk acıkıyor ama olsun..bence sende azda olsa emzir..hatta ben bazen ilk solu veriyom doymadığı için sağa geçiyorum..benim kızım ikisini birden emmiyor da:) her defasında birini emip bırakıyor devamı ne yaparsam yapayım emmiyor..sende ver az gelse de..az az gelir..