• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Göğse Silikon yapılır mı lütfen yardım :((

canım drun kim bilmiyorum ama eğer sen abartmıyorsan :) doğuştan gelen bişiy güvercin gögüsten kaynaklanıyor esnetikten önce bi film çektir buna baktır derim ben
güvercin gögüs ne diyeceksin :)
normal insanların gögüs kafesleri ayrı olur güvercin gögüslü insanlarınki ise birleşik olur.
zararları kalpler yada iç organlarla ilgili bi ameliyat olman gerekirse gögüs kafesini kırmaları gerekir
ve bi gögüs 80 se diğeri 70 bile değildir :)
görüntü bozukluğu nasıl önlenir dersende ben esnetikten yana değilim yıllardır böyle yaşıyorum ve mutluyuz :)
destekli çamaşırların içlerinden destekleri çıkanları büyük olanını çıkartıyorsun küçüğe duble destek yapıyorsun :)
umarın yardımcı olmuştur...

Evet benim de sorunum bu. 18 yaşındayım göğüslerimden biri diğerinden daha küçük. Bunun da uzun zamandır farkındayım ama annem hep ergenlikte olur böyle şeyler 18ine gelince eşitlenir diyerek oyaladı beni.

ama fark gittikçe çoğaldı sanki biri sürekli büyüyor diğeri gelişmeyi bırakmış gibi. biri tam olması gereken boyutta ama diğeri ufak.

belim de çok ince olduğu için dar giydiğimde fark sanki çok göze batıyormuş gibi hissediyorum denize gitmekten bile nefret ediyorum artık.

doktora gösterdiğimde farkın kapanmayacağını estetik ameliyatla en küçük boyuttaki silikon kullanılarak düzeltilebileceğini söyledi.

annem göğüs estetiklerinin çok ağrılı olduğunu uzun süre iyileşmediğini ve hiç doğal durmadığını söyledi. ben de tek göğüste silikon olursa boyutu diğeri kadar olsa bile görünüşü ve dokusu diğeri gibi olmaz diye korkuyorum. lütfen bilgi ya da öneri verebilecek olanlardan yardım istiyorum :((
Geçmiş olsun dileğimi iletmek istiyorum öncelikle..Durumunuz doktorunuzunda dediği gibi çözümsüz değil.Yapılacak olan işlem küçük olan göğsünüze ufak bir protez yerleştirip diğer göğsünüz ile eşit duruma getirmek.Forumda iki göğsünede protez taktırıp hem büyüten hemde aradaki asimetriyi düzelten birçok arkadaşımız var,sonuçtan gayet memnunlar..Ufak bir protez koyulacagından ve tek göğsünüze işlem yapılacağından dolayı çok ağrılı ve zor bir süreç yaşamazsınız bence.Tabiki sonuçta bir ameliyat olacaksınız ve ilk bir hafta biraz sıkıntı yaşamanız normal..Güzellik sağlık için olacak o kadar ;) Çokta ağır bir operasyon değil,içiniz rahat olsun ;) Sizin yaşayacağınız mutluluk ağrılarınızı yok edecektir eminimki ...

Back