Tek gecelik ilişki aldatmadan sayılmaz mı?

erkeğin yaptığı ortada,oysa kadınlarda yapıyor aynı oranda,bu adamlar uzaylılarla yatmıyor,her erkek aynı kadınlarla yapmıyor,eee bu kadar aldatan adam, ithal mı edıyor uzaydan,bırakın bu işleri,beckham gelsin,dünya umruma gelmez :)aldatmanın erkeği kadınımı olur,insanız,hep erkeğin aldattığı üzerıne dönüyor,o saflarda bızı kımse aldatmıyor dıye ortalıkda geziyor,hey erkekler aldatılıyorsunuz,ruhunuz duymuyor,

Bizler için formül bulmak,akıl vermek,aman öyle ha diyince boşanmayın demek,tüm erkekleri, evlileri genelleyip analiz etmekte buna düşmüş heralde.Çok biliyorsa neden kendi hayatında uygulayamamış merak konusu tabikii..Eş denilen şeyi bankamatik olarak gördüğünden olabilir mi acaba? Para varsa susun, katlanın, paralı adamdan doğurun ,görmeyin,duymayın diyor işte O kadar iyi biliyordun anlayış tavan yapmış,hoşgörü dizboyuda niye sende istikrar yok diyede döner sorarlar adama dimi?

Tabi ki herkezin kendi düşüncesidir.
Ben kabul edemem, kaldıramam herhalde.
1 kere yapana müsaade ettiğimiz de devamı mutlaka gelecektir. Erkektir nefsi zayıftır çünkü.
Erkeklerin böyle tek gecelik seks hayatlarında 1 kereyle yetineceğini sanmıyorum. En yakınım olan eşim babam da dahil.
Kabul edenlerin gerçekten mantığını algılayamıyorum sanırım.
Sana katılıyorum ama bunu kabul edenlerin mantığını ben anladım. Aldatacak erkek zaten aldatıyor bunu sana farkettirmedende yapabilir aslında. Çoğu erkek zaten aldattığı için nasıl olsa boşansam başkası da Aldatacak düşüncesi ve tabi mecbur hissetmek. Ben bunu şimdiye kadar hiç kaldıramadım ama giderek olgunlaşıyorum.

Doga kurali.. Kadin kacar, erkek kovalar.. Erkeklerin cogu bir bakisa veya bir gulumsemeye tav olur, kadinin pesine takilir, bahanesi de hazirdir: "bana is atti.." Kadin icin o kadar kolay degil. Ancak kadinlar da aldatir. Erkekler yaptiginda ovunmeye alisik olduklarindan saklamakta da ayni oranda beceriksiz olurlar, cabuk yakalanirlar. Kadinlarin da sezgisi yabana atilmaz tabii. Ama kimi kadin hissetse de kondurmaz, kendini kandirir, o ayri.. Aldatan kadini yakalamak o kadar kolay degildir. Kurnazdir kadin, kolay kolay acik vermez. Neyse, bunlar da benim dusuncelerimdi. Bu konuda eski bir fikra vardi, aklima o geldi:

Çeşitli milletlerden kadınlara “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız?” diye sormuşlar işte yanıtlar:
- Amerikalı: Alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım.
- Fransız: Dünyada başka erkek mi yok hemen yenisini bulurum.
- Rus: Votkalarla sarhoş olurum
- İngiliz: Viski ne güne duruyor.
- İtalyan: Kocamı öldürürüm.
- İspanyol: Kocamı da sevgilisini de öldürürüm.
- Alman: Kendimi öldürürüm.
- Japon: Önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm.
- Arap: Hocaya gider muska yazdırırım.
- Türk: Benim kocam yapmaz! :63:

biz de tek gecelik ilişkilere girsin yaramazlık sayılıp göz yumulacak mı? "zeki müren'de bizi görecek mi?"

61 yaşına gelmiş bu saatten sonra nasıl gündem olurumun derdine düşmüş,defalarca aldatıldığını itiraf etmis menopozlu teyze beyanı.
İyi de herkesin senin kadar midesi geniş olmayabilir.Aldatma olması için kaç defa aynı kadınla sevişmek gerekiyor gecelik aldatmaya girmiyor ya aynı kadınla birkaç gece sevisse aldatma olur mu peki??
Ülkede hergün gelen şehit haberleri varken bu kafayı yaşamak için ne kullanıyorsun merak ediyorum.

Nasıl ya, ne demek istiyor yani. Çok garip bi bakış açısıyla yaklaşmış olaya. Ben sevgilim varken tek gecelik ilişki yaşamak istersem tabu falan dinlemem gider istediğimi yaparım ama karşı taraf öğrendiğinde falan kendini aldatılmış hissederse evet, cidden öyledir, aldatmış sayılırım. Garip yani, insanın içinden gelen bişeydir, sekste aşk olmak zorunda değil ama erkeğin tek gecelik ilişkisi aldatmak değildir demek bana saçma geliyor. Benim midem almaz yani. Ben yapsam karşı tarafın da midesi almaz. Almasın da zaten o ne öyle ya?

ne içmiş ablam hangi kafayla söylemiş onları ?

Bunların belli bir yaştan sonra beyin hücreleri ölüyor malum

beyine estetikte yaptırılmıyor

sonuç bu:KK53:

Her gece bir başkasıyla olunca aldatma sayılmazzzzz:KK70:
Ya erkeklerin bir kısmı(bir kısmı diyeyimde genelledin demeyin) göz çapkını, bu göz çapkınlarınında bir bölümü Karşıdan elektrik aldıysa, voltaj yüksekse işi eyleme döker, aldatma aldatmadır, bunun bir geceliği de bir, bin geceliği de.

Ama şu ya kabullenirsin ya gidersin kısmına katılıyorum, ya kabul edeceksin ya da ayrılacaksın yok bunun başka yolu, çünkü bir gecelik bile olsa bir kere dahi aldatıldığını öğrendiğin andan itibaren güven ve saygı yitiriliyor, kadın kafasında kuran bir canlıdır, aldatıldığını öğrendiği zaman adam annesini bile arasa sevgilisini Arıyor diye düşünür, içi içini yer.

Başkasının tenine değmiş bir tene dokunmaktan iğrenmiyorsan midesizsindir Nükhet duru... Net!

Bu söyleyen bir kadın mı?:KK17: İgrençlikten başka bir şey değil yazının devamını okumaya gerek bile duymadı:KK11:

yine zorla marjinallige kasan biri; nukhet duru :KK53: ciddiye alinacak biri konussaydi bari..
bi zaman sonra uzerlerine bi 'olgunluk ve bilgelik' geliyormus :KK70: oyle demis zat i sahaneleri.. 'bilgelik' anlayisi bile cahilce.. cok dogru ve mantikli sandiklari ucuz fikirlerini, bilgelik ve olgunluk gibi kelime oyunlariyla orteceklerini saniyorlar..

erkeklerin bok nefsi için kadınlara karşı söyledikleri bir yalan.... kimisi yer kimisi yemez. kimi de mecburen yemiş gibi yapar

X