Tek gecelik ilişki aldatmadan sayılmaz mı?

kadın nefsine yenilmiyor değil.
örf adet ve geleneklerin yoğun yaşandığı ülkelerde tabular yüzünden yapamıyor. yetiştirilişinden yapamıyor.
dini faktörler engel oluyor..
bakın başka ülkelere. orada öyle değil.
kadında gider ,abd de mesela, barda bulur beraber olur.
yoksa kadındada var bu ama o adetler bastırmasına sebep.
bu ülkedede one night stand yapanlar var.
ama az nedenide ülkenin adetleri.

Boyle dusunen her kadin yesin boynuzu otursun aldatmanin bir keresi olmaz affettikce kabullendikce taviz vermis olur kadin..erkekte devam eder enayi yerine koymaya..
BOYLE DUSUNEN HER KADINADA MUSTEHAK ALDATILMAK!!!!NOKTA

onun adına üzüldüm....
ne yaşatmışlar da normalleştirmeye başlamış...travma geçirmiş resmen ilişkilerde ...

Ya yıkıldım ama yine biz aldatamıyoruz. Niye niye niye : (

Siz, "Seks o kadar da önemli bir şey değil. Seks için koskoca bir evlilik yıkılmamalı" mı dememek istiyorsunuz?
-Evet, tam da bu. Çünkü bir gecelik bir şey, etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı bir şey. Etrafı sadakatle, bağlılıkla, aynı pencereden hayata bakmakla bezenince, seks oluyor. Öbürü kedilerin, köpeklerin de yaptığı bir şey. Çok kayda değer değil. Bu kadar önemsememek lazım.

Ehem pardon da o etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı şey iki kişilik ve karşı tarafı da yine bir kadın. O zaman kadın için de önemli bir şey değil seks. O zaman biz niye aldatamıyoruz yaaa? : (

Ehem pardon da o etrafı sevgiyle bezenmeden yapılan hayvansı şey iki kişilik ve karşı tarafı da yine bir kadın. O zaman kadın için de önemli bir şey değil seks. O zaman biz niye aldatamıyoruz yaaa? : (
anammm..
oyle bır alıntılamıssın kı.. ben bunları ne zaman yazmısım oldum :KK53:

ayrıca o sorunun cevabını bulunca benımle özelden paylasır mısın :KK48:

anammm..
oyle bır alıntılamıssın kı.. ben bunları ne zaman yazmısım oldum :KK53:

ayrıca o sorunun cevabını bulunca benımle özelden paylasır mısın :KK48:

Sen yazdın tabii!:KK70:

Ya sekse anlam atfetmemeyi anlarım, sonuçta temelinde seks fiziksel bir şey ve illa sevgi, aşk, ilişki bağı, sadakat gibi yükümlülüleri olması gerekmiyor. Bu şekilde kabul eden herhangi bir koşula bağlamadan da gider istediği gibi sevişir. Ama bu "olması gereken bu" olarak sunulmamalı. Çünkü bu ne olması gereken şey, ne olmaması gereken şey. Tamamen kişinin kendi inisiyatifi dahilinde.

Aldatan adamı affetmek, birlikte kalmak da tercihtir, kişisel tercihtir. Bunu da "olması gereken bu" olarak sunamaz kimse.

Sözün özü, sevişmek güzeldir:KK70: (ya 27.01 27.01 kaç gündür hep aynı konularda karşılaşıyoruz, valla adım çıkacak forumda yakında:KK70:)

Sen yazdın tabii!:KK70:

Ya sekse anlam atfetmemeyi anlarım, sonuçta temelinde seks fiziksel bir şey ve illa sevgi, aşk, ilişki bağı, sadakat gibi yükümlülüleri olması gerekmiyor. Bu şekilde kabul eden herhangi bir koşula bağlamadan da gider istediği gibi sevişir. Ama bu "olması gereken bu" olarak sunulmamalı. Çünkü bu ne olması gereken şey, ne olmaması gereken şey. Tamamen kişinin kendi inisiyatifi dahilinde.

Aldatan adamı affetmek, birlikte kalmak da tercihtir, kişisel tercihtir. Bunu da "olması gereken bu" olarak sunamaz kimse.

Sözün özü, sevişmek güzeldir:KK70: (ya 27.01 27.01 kaç gündür hep aynı konularda karşılaşıyoruz, valla adım çıkacak forumda yakında:KK70:)

ya bu konu dedıgın gbı tamamen kişisel bısey. ama yasadıgımız ülke , uydugumuz / uymak zorunda kaldıgımız ahlaki değerler / din dolayısı iile ayıpladıgımız / bastırdıgımız bir konu haline dönüşüyor.
nedenlerıde incelenmeli bence!

sayın S shot hanım ; kendı adınızı cıkardıgınız yetmezmiş gibi evlı barklı cocuklu combalaklı bır kadın olarak benıde pesınızden sürüklüyorsunuz. esefle kınıyorum sizi..

ilgi çekmek için dikkat çekici bir şey söylemesi gerekiyordu bu şekilde saçmalamayı tercih etmiş belliki :)

ya bu konu dedıgın gbı tamamen kişisel bısey. ama yasadıgımız ülke , uydugumuz / uymak zorunda kaldıgımız ahlaki değerler / din dolayısı iile ayıpladıgımız / bastırdıgımız bir konu haline dönüşüyor.
nedenlerıde incelenmeli bence!

sayın S shot hanım ; kendı adınızı cıkardıgınız yetmezmiş gibi evlı barklı cocuklu combalaklı bır kadın olarak benıde pesınızden sürüklüyorsunuz. esefle kınıyorum sizi..
Senin sevişmeye, seks konuşmaya hakkın var çünkü kapı gibi evlilik cüzdanın var. Ya ben, ya ben? Bekar halimle kalkmış neler konuşuyorum abovv

Çünkü çoğunlukla o kadının bir sevgilisi yoktur,bu sebeple kimseyi aldatmış sayılmaz.Dolayısıyla seksi önemli yada önemsiz istediği şekilde görebilir.Ama ilişki yaşayan bir kadın,her ne sebeple olursa olsun ( sadakat,tabu,gelenek,din...) kendini aldatmaktan ( erkeklere oranla) daha kolay alıkoyabilir.Buda kadın ve erkeğin,her yönden" farklı" yaradılışta olduğu sonucunu çıkarıyor.Yani aslında kadınlar müthiş irade gösteriyor falan değil,çünkü zaten öyleler,farkında olmadan,zorlanmadan kendiliğinden olan birşey bu.Sen de diyorsun biz niye aldatamıyoruz,çünkü içimizden gelmiyor.Kadın yaparsa da intikam yada kıskandırma amacıyla yapar anca :) yine duyguya bağlıyoruz yani :)

Konuya gelince,sayın Duru aldatılmış olmak için,partnerinin aşk ile başka birine bağlanıp çoluk çocuğa karışmasını mı bekliyor acaba ?

Çünkü çoğunlukla o kadının bir sevgilisi yoktur,bu sebeple kimseyi aldatmış sayılmaz.Dolayısıyla seksi önemli yada önemsiz istediği şekilde görebilir.Ama ilişki yaşayan bir kadın,her ne sebeple olursa olsun ( sadakat,tabu,gelenek,din...) kendini aldatmaktan ( erkeklere oranla) daha kolay alıkoyabilir.Buda kadın ve erkeğin,her yönden" farklı" yaradılışta olduğu sonucunu çıkarıyor.Yani aslında kadınlar müthiş irade gösteriyor falan değil,çünkü zaten öyleler,farkında olmadan,zorlanmadan kendiliğinden olan birşey bu.Sen de diyorsun biz niye aldatamıyoruz,çünkü içimizden gelmiyor.Kadın yaparsa da intikam yada kıskandırma amacıyla yapar anca :) yine duyguya bağlıyoruz yani :)

Konuya gelince,sayın Duru aldatılmış olmak için,partnerinin aşk ile başka birine bağlanıp çoluk çocuğa karışmasını mı bekliyor acaba ?

Demek istediğim öyle bir ilişkide kadının aldatıyor veya aldatmıyor olması değildi. Madem seks önemli bir şey değil, kadın için de önemli değildir bu mantıkla. O zaman kadının aldatmasına niye karşı, önemsizse seks? Bunu demek istemiştim.

İsteyen kadın çok da güzel aldatır. İntikam ya da kıskandırma olması gerekmez, aşk olması bile gerekmez. Sevgilisi varken cinsel yönden uyardığı için biriyle birlikte olabilir. Böyle kadınlar var. Her kadın için seks duygu içermez.
Kadının aldatmasında genelde birlikte aldattığı adama karşı sevgi ön plandadır derseniz hak veririm çünkü kadın kolay kolay düzenini, itibarını hatta kimi yerde hayatını riske atmaz. Yani bir sebebi olur aldatmasının, haklı veya haksız.
Ama sevgi, aşk vs olmadan da sevgilisini aldatan bir çok kadın var. Yok değil.

ben bunun böyle olmadığını düşünüyorum.
kadının da erkeğin temel içgüdüsü üremektir. doğal olarak kadın kendisine yavrularını ve onu koruyabilecek erili erkek de kendisine en sağlıklı yavruları doğurabilecek dişiyi seçer.
bu yüzden de aslında doğada dişi de erkek de tek eşli değildir.
kadının tek eşli olması mülkiyet kavramıyla gelişmiş. erkek kendi soyunu güvence altına almak için "evlilik" diye bir kurum bulmuş ve böylece dişinin kendi çocuklarını doğurduğundan/doğuracağından kısmen emin olmuş.
yoksa dünya üzerindeki erkeklerin yaklaşık %40'nın kendilerinin olmayan bir çocuğa babalık yaptığı söylenir, bu da belirlenmiş rakamlar.
kadınlar gayet de aldatır, sadece din, toplum ahlakı vs gibi konular yüzünden daha baskı altındadırlar, üstelik sadece ülkemizde değil, dünya genelinde kadınların erkeklerden daha "namuslu" daha "edilgen" olması beklenir.
bu da yüzyıllardır süregelen erkek egemen toplum ve hukuk kuralları yüzündendir.
yoksa iki cinsin de özelliğinde tek eşlilik yok.
ha tek eşlilik önemli mi, elbette. artık mağaralarda yaşayıp et yemek için avlanmıyoruz sonuçta.

Senin sevişmeye, seks konuşmaya hakkın var çünkü kapı gibi evlilik cüzdanın var. Ya ben, ya ben? Bekar halimle kalkmış neler konuşuyorum abovv
hakkım varsa baslayım mı o zaman :KK74: bak şimdi gecelerden bir gece.......
yahu gıt allasen.. sımdı gelecek elı hancerlı teyzeler takacaklar pıçaaa maçoma :rolleyes:

bu arada evlılık cuzdanım oldugu ne malum.. nasılsa artık resmı nıkah zorunlu degıll.. yırttık bızde cüzdanı :KK45:

kadına nıye yüklendınız anlamadım,tek geceliğe göz yumuyor,ama bızım kadınlarımız,kocasının sevgilisine,aşkına göz yumuyor,mehmet sungur hoca açıkaldı,yuzde 85 erkek aldatıyor evli-aynı oarana çok yakın evli kaıdnalr aldatıyor dedı,ee doğru,herkes mutlu mesut yaşıyor,kızmayın nukhete,bana gelınce ne olduğumun farkındayım,bu yüzden evlenmedım,asla kabul etmem,boşanırım,büyük konuşuyorum,o yüzden boşanacağım yerde en ıyısı evlenmedım...

Demek istediğim öyle bir ilişkide kadının aldatıyor veya aldatmıyor olması değildi. Madem seks önemli bir şey değil, kadın için de önemli değildir bu mantıkla. O zaman kadının aldatmasına niye karşı, önemsizse seks? Bunu demek istemiştim.

İsteyen kadın çok da güzel aldatır. İntikam ya da kıskandırma olması gerekmez, aşk olması bile gerekmez. Sevgilisi varken cinsel yönden uyardığı için biriyle birlikte olabilir. Böyle kadınlar var. Her kadın için seks duygu içermez.
Kadının aldatmasında genelde birlikte aldattığı adama karşı sevgi ön plandadır derseniz hak veririm çünkü kadın kolay kolay düzenini, itibarını hatta kimi yerde hayatını riske atmaz. Yani bir sebebi olur aldatmasının, haklı veya haksız.
Ama sevgi, aşk vs olmadan da sevgilisini aldatan bir çok kadın var. Yok değil.

İlk paragrafa katılıyorum,bir gecelik seksi, aldatma olarak görmeyeceksek bu kadın ve erkek için farklılık gösteremez.Birini kabul eden diğerinide kabul etmiş olur.

Her kadın için seks duygu içermeyebilir ama çoğu kadın için bu geçerli değil.Çok uzun süredir seks yapmayan bir erkek artık " nefes alsın yeter" modunda olabilecekken,uzun süredir seks yapmayan kadın yinede duygu arar,ten uyumu arar,görsel açıdan çekim arar,arar da arar.( Aramayan istisnalar da vardır elbet) Kadın için seks önemsizdir demiyorum,önemlidir ve ihtiyaçtır,ama erkeğe kıyasla daha dayanıklıdır diyeyim :) Bunun sebebi de müthiş iradesi yada çevresel faktörler değil,iç güdüseldir.

kalkıp içgüdesel diyenler bu konuda sanki araştırmalar varmış netleşmiş gibi konuşuyorsunuz. hayır
sadece kadına biçilen rol nedeniyle kadınlar aldatmaktan çekinir ve cesaret edemez.
aileden ve çevreden gelen faktörler etkiler kadınları. net.
bunu tartışması bile sözkonusu değil.
içgüdü mutaasıp toplumlarda kadına baskının dayatmasıdır sadece.

bu toplumda kadın aldatırsa ....., erkek aldatırsa elinin kiri diye deyim var.
nerden çıkmış diye düşünün bu deyim.
böyle düşünvcelerin olduğu ,aldatan kadınların kocaları tarafından şiddete uğradığı hatta öldürüldüğü toplumda kadın aldatsın bakayım.
sadece gözü karalar yapar. erkek yapsa kim döver hastahanelik eder adamı.
geçin bunu

Son düzenleme:
Senin hepten diline vurmuş zaten. :KK53: Bu arada 27.01 27.01 ablanın forumda görüştüğü başka biri var. Benden söylemesi. Öyle tek gece falan bozar bizi. :KK59:

X