Tek embriyo transferi yapılan arkadaşlar lütfen yardım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde 2. denememde 9 hücreli 3.gün transfer edildi. tutundu ama değer yükselmedi kimyasal gebelikmiş. ilkine 3 tane konmuştu hiç olmamıştı. rabbim l drse oluyor. umudunu kaybetme. bence şansın yüksek inşallah hayırlı haber alırsın

merhabalar, bana da dün ilk defa tek embriyo transfer edildi. 5 folikülden bir tanesi döllenmiş. Doktor bu durumda hamile kalma ihtimalimin %15 olduğunu söyledi. Bunu duyunca eşim de ben de çok üzüldük. Daha önce de 2 kere aşılama denemiştik. Allahtan ümit kesilmez tabiii. Sonucu öğreneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

canım 1.kaliteymiş embryon inş tutar.....bana 5 koyuldu tutmadı..belli olmaz bana çok koyuldu tuttu fakat düştü sana 1 tane koyulur ve tutar.....inş tutucak arkadaşım....içini ferah tut...

deniz 2.testini yaptınmı??bende seni merak ediyodum...görmüşken sorayım dedim....

teşekkürler canım...benimle aynı duyguları paylaşan dostları bulmak çok rahatlatıcı

bebek sahibi olmak isteyen herkese bol şanslar diliyorum. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…