E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canim rabbim yazdiysa onu sana 1 taneside tutar.bol bool dua et arkadasim.
badem canım insallah meleğin sımsıkı tutunur sana canım sen gene kocaelidemi tedavi gördün yazılarını takip ediyordum peki kac yumosun oldu canım hakkında hayırlısı olsun ayrıca benimde ilk denemem ne gatif sonuclandı nasip napalım
bademcim hayırlısı ile güzel haberlerini almya azkaldı.benim senin için ilk tedaviye başladığında 3 yumurtam oluştu sadece demiştin.benimde aklımda şunlar geçmişti.senin rahim ağzı yetmezliği vardı ya.rabbim sana 1 evlat nasip edecek,rahim taşımakta zorlanmasın ve rahat bir hamilelik geçiresin diye.sen çok sabırlı davrandın ve sabrının karşılığını yavaş yavaş almaya başladın.tek olacak ama sağlıkla dünyaya gelecek allahın izniyle canım.:Saruboceq:
ben de dondurulmuşlarla deneyeceğim bu ay sonu.ilaçlarımı içiyorum.4 embriyom var ama umutlanmak istemiyoru.1. mikro denemem bir hezeyandı.3 ayda ancak kendime yeni yeni geldim....bademim allah yüzünü güldürsün...
merhaba canım benımde tek embro transfer edıldı 7 hucrelı dendı degerler dusuk cıktı sonuc olmadı rahat ol ınsaah olur
Hayırlısı ile gelsin inşallah dünyaya canım..Eğer hamile kalıp sağlıkla doğum yaparsam bir kaç sene sonra tekrar istiyorum bebek :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?