Tek embriyo transferi yapılan arkadaşlar lütfen yardım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar,tek embriyo transferi yapılan arkadaşların tecrubelerine ihtiyacım var..:kedi::1hug:

1 - Kaçıncı gün transferi oldu ?

2- Transfer edilen embriyolarınız kaç hücreliydi ve kaliteleri nasıldı ?

3- Hamilelik elde edilebildi mi ?

canım benim bana 3 tane embriyo transfer edildi ama olmadı...kafanı hiç bulandırma tutucağı varsa 1 tane bile tutar...yeterki rabbim izin versin....rabbim kalbine göre versin inşallah...

tek emrıyoyla hamış kalan var canım mehay mesela ..........uzme kendını ınşş rabbım ol der tutar...............ınşş canım

benim 2 arkadasima 2.gun transferi yapildi
Birine bi tane 1,Kalite
Digerine ikinci Kalite iki tane koydular ikiside dogurdu darisi basina

canım benim toplmadan 3 gün sonra tek embriyo transferim olmuştu ama onada çok şans vermemişti doktorum ((
baştan belliydi gibi ama bir umut demiştik...
ama olmadı..
tabii olan kişiler çok bunuda biliyorum..
şunu unutmıyalımki normal yolla olan bebekler hep tek:)))o yüzden moralini bozma ve dua et canım..

Hem embriyolog hem de doktorum 1.kalite dediler..Ama bakalım...:Saruboceq:

canim rabbim yazdiysa onu sana 1 taneside tutar.bol bool dua et arkadasim.

badem canım insallah meleğin sımsıkı tutunur sana canım sen gene kocaelidemi tedavi gördün yazılarını takip ediyordum peki kac yumosun oldu canım hakkında hayırlısı olsun ayrıca benimde ilk denemem ne gatif sonuclandı nasip napalım

transfer edilen sayı yada kalitesi önemli ama neler duyduk yaşadık üç tane 1. kalite konuyor tutmuyor 1 tane 3. kalite transfer ediliyor tutuyor rabbim kısmet ettiyse bunların hiçbir önemi olmuyor sen bunları kafanı takıp strese girme iyi şanslar

Evet yine aynı yerde canım..sağ kasıkta 3 yumurta oluştu..2 si döllendi..Biri sağlıklı bölündü...tek embriyo transferi....

bademcim hayırlısı ile güzel haberlerini almya azkaldı.benim senin için ilk tedaviye başladığında 3 yumurtam oluştu sadece demiştin.benimde aklımda şunlar geçmişti.senin rahim ağzı yetmezliği vardı ya.rabbim sana 1 evlat nasip edecek,rahim taşımakta zorlanmasın ve rahat bir hamilelik geçiresin diye.sen çok sabırlı davrandın ve sabrının karşılığını yavaş yavaş almaya başladın.tek olacak ama sağlıkla dünyaya gelecek allahın izniyle canım.:Saruboceq:

Hayırlısı ile gelsin inşallah dünyaya canım..Eğer hamile kalıp sağlıkla doğum yaparsam bir kaç sene sonra tekrar istiyorum bebek :Saruboceq:

ben de dondurulmuşlarla deneyeceğim bu ay sonu.ilaçlarımı içiyorum.4 embriyom var ama umutlanmak istemiyoru.1. mikro denemem bir hezeyandı.3 ayda ancak kendime yeni yeni geldim....bademim allah yüzünü güldürsün...

Sağol canım..İnşallah Allah nasib eder :Saruboceq:

merhaba canım benımde tek embro transfer edıldı 7 hucrelı dendı degerler dusuk cıktı sonuc olmadı rahat ol ınsaah olur

merhaba canım benımde tek embro transfer edıldı 7 hucrelı dendı degerler dusuk cıktı sonuc olmadı rahat ol ınsaah olur

Canım kısmet...mafoldumben

Kaçıncı gün transferi ? Kaçıncı kalite dedi dr?

İlk denemen mi ?

Hayırlısı ile gelsin inşallah dünyaya canım..Eğer hamile kalıp sağlıkla doğum yaparsam bir kaç sene sonra tekrar istiyorum bebek :Saruboceq:

inşallah canım.tek tek olsun sağlıklı olsun.ikiz hamileliği yaşadın,zorlukları ve risklerini iyi biliyorsun.demek istediğim oydu tek olacak ama sağlıklı olacak.hayırlısıyla bu evladın dünyaya gelsin sonrada diğer bebeğin seninle olur.bademcim eşini değerleri çok güzel artmış bence 2.bebeğin seni yormadan kendiliğinden yerini alacak rahminde ben çok inanıyorum buna.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…