Tek doz kortizon iğnesi sonrası acill

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
Merhaba arkadaşlar,ayağımda geçmeyen egzama yüzünden tek doz 5mglık kortizon iğnesi olmak zorunda kaldım.Daha önce direndim olmamak için ama işe gidiyorum ve 8 9 saat ayakkabı içinde canım çok yanıyordu,ayaklarımın altı paramparça olmuştu kremler çok etki etmedi.Dün sabah oldum iğnemi.Sonrasında tuz şekeri kestim ama merak ettiğim nekadar süre dikkat etmem gerekiyor aç geziyorum resmen korkudan yüzüm şişecek ödem olcak diye.eczacının biri 3 gün dikkat et dedi birisi 2hafta dedi kafam karışık.tek iğneden sonra nezaman normal beslenmeye geçebilirim tecrübelilerden yardım bekliyorum

Ben kortizonlu ilac kullaniyordum bir ara. Ilaclar bitince bir hafta sonra normal yemeye basladim. Kendinizi yinede ac birakmayin.

Merhaba kullandıgınız doz o kadar fazla değil.cok defa kullandm kortizonu günlük 16 hatta 32 lik aldgm zamanlar oldu.oyle hemen tüy yüzde şişme yapmıyor merak etmeyinhamilelikte 12. Haftaya kada kullandım 16mg ozaman bile yüzümde şişme ancak 8 9 hafta kullandıktan sonra oldu.devam edecekmisiniz iğneye?

Hayır devam etmiycem yalnızca 1tane verdi doktor

Oglum 12 doz vuruldu heegun 1 tane ve hic bir dr yemekle ilgili birsey demedi nede eczaci 1 yil oldu sukur bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…