Tek Doz AŞIDAN Sonra Covid

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
4.873
9.960
108
Merhabalar arkadaslarım,bu platformu özledim.Ben tek doz sınovac asılıyım.1.doz bıraz dokundugu ıcın ıkıncıyı olmadım fakat bankada calıstıgım ıcın ıs arkadaslarım sureklı covıd oluyor( donusumlu olarak) hemen hemen hepsı 3 doz aşılı.Covıd kaparsam çok agır atlatırmıyım acaba.Tek doz aşı yaptırıp covıd olan arkadaslarım nasıl gecırdıler bu surecı yardımcı olurlarsa cok sevınırım

Sinovac ın şuanki mutasyonlu kovitlere bir faydası yok, hele tek doz aşının hiiiiç faydası yok, aşı olalı kaç ay oldu? Antikorunuz çoktan sıfırlanmış olabilir, şuan korunmasızsınız
Aşının ne gibi bir yan etkisi oldu ki bir daha olmadınız?

Eylul ayında olmustum aşıyı.Benım bazı seylere alerjım var (bıkere anaflatik şok yasamıslıgım var hatta) aşı kaslarımda spazma neden oldu ve nerdeyse 2,3 haftada ancak geçmişti bende korktum o yuzden ıkıncıyı olmaya ama şimdi sürekli çevremde covıd olanlar görünce korkmaya basladım,çünkü hepsi tam aşılılar ve hafif atlatıyorlar.

Ben tek doz biontech vuruldum sonrasinda gebelik oldu 2.yi vurulamadim koku ve tat kaybim var 8 gündür ve inan cok zor bir durum oglan kardesim 2 doz asili ondada koku kayni var esim asisiz di o cok agir atlatti inanin asinin cok faydasi var

Ben tek doz biontech vuruldum sonrasinda gebelik oldu 2.yi vurulamadim koku ve tat kaybim var 8 gündür ve inan cok zor bir durum oglan kardesim 2 doz asili ondada koku kayni var esim asisiz di o cok agir atlatti inanin asinin cok faydasi var
Çok geçmiş olsun evet bencede aşı inanılmaz faydalı..umarım tek doz aşılıyken yakalanmam.Saglıkla bebegınız alın kucagınıza

Ben de anaflaktik şok geçirdim, astım ve alerji hastasıyım, bir sürü kronik hastalığım var, ilaç alerjim gıda alerjim var. Ben bunlar yüzünden aşıdan kaçmak yerine aşı olmaya koşuyorum. Ben doktorumun bilgisi dahilinde iki doz biontech oldum, bana yaptığı yan etkilerin yanında sizinkisi basit kalıyor, 3. dozu olmak için 3ayın dolmasını bekliyorum. Ben kovid de geçirdim malesef, aşı hastalığın yanında nedir ki
Doktorunuzla konuşup iyi bir hastanede aşıdan sonra bekleyerek biran önce dozları tamamlamalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…