herkese merhaba.öncelikle şunu söyleyeyim ki çok zor geçen hamileliğimde bu siteyi o kadar çok takip ettim ki yazılanlarla ve paylaşımlarla ayakta durdum diyebilirim.neyse size kısaca durumdan bahsedeyim.ben 34 haftalık erken doğum yaptım fakan göbek kordonundaki dirençten dolayı oğlumda gelişme geriliği vardı ve 27 haftalık bir bebek gibi doğdu.1400 gram ve 35 cm di...20 gün küvözde kaldı ve 1650 gram taburcu oldu.sonuç olarak doğalı 50 gün oldu ve bugün 3 kilo.(çok şükür).fakat şöyle bir durum var bebeğim doğduğunda pompayla sağdığım sütleri gönderdim.ama o zaman saatte sadece 2 cc alıyordu.daha sonra küvözde takviye mama vermeye başladılar.biberonu orda tanıdı.sonra meme başım yok diye ememedi pompaylada süt gelmez oldu.artık hiç sütüm yok ama bebeğim emebilecek güce kavuştu.benim durumumda olan varmı.sizce süt tamamen kesildikten sonra tekrar gelirmi.o kadar çok istedimki bebeğimi emzirmeyi inanın çok üzülüyorum.(pompayla sağmayı çok denedim ama 1 cc bile gelmiyor)şimdiden fikirlerinize teşekkür ederim...