• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Tek çözüm hemde doğal!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nukinuki

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
62
4
6
İstanbul
Arkadaşlar 6 yıldır sivilcelerle savaşıyorum ve bu iğrenç görüntü çok canımı sıkmaya başlamıştı artık. Bazı lazerle tedavi yöntemlerini araştırdım 2 milyardan aşağıya çıkamayacağımı anladım. Otobüste çok yaşlı bir teyze bana dediki kızım her gece salatalık koy sivilcelerine öyle uyu. Asla sıkma. Banada dua et. Bende 40 gün denemekten ne zarar gelir dedim ve denedim. İnanılmaz bir biçimde artık sivilcelerim yok! Her akşam jel bir temizleyici ile temizleyin , temiz yüze ikiye bölünmüş salatalığı koyun. Sadece 40 gün... Soğuk salatalık kızarıklıkları da azaltıyor aynı zamanda.. Sivilce tedavisi uzun bir işlem ve sadece 40 günle sizde kurtulacaksınız... :16:

Arkadaşlar 6 yıldır sivilcelerle savaşıyorum ve bu iğrenç görüntü çok canımı sıkmaya başlamıştı artık. Bazı lazerle tedavi yöntemlerini araştırdım 2 milyardan aşağıya çıkamayacağımı anladım. Otobüste çok yaşlı bir teyze bana dediki kızım her gece salatalık koy sivilcelerine öyle uyu. Asla sıkma. Banada dua et. Bende 40 gün denemekten ne zarar gelir dedim ve denedim. İnanılmaz bir biçimde artık sivilcelerim yok! Her akşam jel bir temizleyici ile temizleyin , temiz yüze ikiye bölünmüş salatalığı koyun. Sadece 40 gün... Soğuk salatalık kızarıklıkları da azaltıyor aynı zamanda.. Sivilce tedavisi uzun bir işlem ve sadece 40 günle sizde kurtulacaksınız... :16:

salatalığı komple suratımıza mı koyuyoruz yoksa kabuklarını mı sadece anlayamadım ?:44:

dalga geçmek için açılan bir konu galiba :32:

Ben de anlamadım salatalıklarla nasıl uyunur ki? hem bir salatalık o kadar fayda eder mi kafam karıştı bu mevsimde de taze doğal yok ki:50::14:

evet hiç inandırıcı değil :50:
söylediği şey doğru olsaydı arkasında dururdu en azından

Arkadaşlar niye dalga geçeyim? Yıkamadan uyuyacaksınız salatalık maskesi diye birşey var. Allah allah herkeste bir garip. Benim sivilcelerimi salatalık geçirdi niye yalan söyliyim ben size iateyen dener faydam olsun. İstemeyende kendisi bilir saygılı olun biraz lütfen heryerde bar salatalık aynı zamanda. Siz benimle dalga geçiyorsunuz heralde salatalık salistik asir içeriyo ve vitaminler var içinde. Bu asitte sivilce ve siyah nokta tedavisinde kullanır jellerinizin bazılarında yazar hatta. Lütfen biraz araştırıp öğrenin myle yorum yapın bilmeden konuşunca komik oluyosunuz. İsteyen denesin. İyi akşamlar

Arkadaşlar niye dalga geçeyim? Yıkamadan uyuyacaksınız salatalık maskesi diye birşey var. Allah allah herkeste bir garip. Benim sivilcelerimi salatalık geçirdi niye yalan söyliyim ben size iateyen dener faydam olsun. İstemeyende kendisi bilir saygılı olun biraz lütfen heryerde bar salatalık aynı zamanda. Siz benimle dalga geçiyorsunuz heralde salatalık salistik asir içeriyo ve vitaminler var içinde. Bu asitte sivilce ve siyah nokta tedavisinde kullanır jellerinizin bazılarında yazar hatta. Lütfen biraz araştırıp öğrenin myle yorum yapın bilmeden konuşunca komik oluyosunuz. İsteyen denesin. İyi akşamlar

siz biraz yazdıklarınızın inandırıcılığını düşünün bence
salatalığı ikiye bölüp suratına koy 40 gün diyorsun kardeşim :52:
bundan daha komik bişey var mı ?

40 gün salatalık suratınızda durmayacak ama daha yazdığımı anlayamayacak kadar cahilseniz elimden birşey gelmez. Her gece yapacaksınız 40 gün süreyle ve geçiyor. Salatalık maskesi denen birşey var ne bencil insanlarsınız yardım etmek isteyende kabahat neden dalga geçiyim ben sizinle? 40 günde salatalık geçirdi sivilcelerimi içindeki asitten kaynaklanıyor siz benimle dalga geçiyorsunuz heralde allah allah?!

40 gün salatalık suratınızda durmayacak ama daha yazdığımı anlayamayacak kadar cahilseniz elimden birşey gelmez. Her gece yapacaksınız 40 gün süreyle ve geçiyor. Salatalık maskesi denen birşey var ne bencil insanlarsınız yardım etmek isteyende kabahat neden dalga geçiyim ben sizinle? 40 günde salatalık geçirdi sivilcelerimi içindeki asitten kaynaklanıyor siz benimle dalga geçiyorsunuz heralde allah allah?!

ben cahil bir insan değilim buna emin olabilirsin eğitim seviyemden hiçbir şüphem yok çok şükür
insanlar milyonlarca ilaç deniyorlar lazer yaptırıyorlar siz salatalık koydum geçti deyince çok saçma geliyor kulağa
ben bunu belirttim naçizane fikrim budur
siz dalga geçin ya da geçmeyin çok da umrumda değil

Herkes dalga geçiyor diye yazınca niye ben dalga geçeyim sizinle? Salatalığın içinde salistik asit var ve vitaminlerde baya iyi geldi. Aynı zamanda yaptığımız maskedeki limonun da izler üzerindki etkisi bilinir. İsteyen denesin ben sivilcelerimden kurtuldum ve direk yazmak istedim herkes denesin diye. Çıkmıyor bidaha ve tamamen geçiyor.

Dalga geçmiyorum ve sanada yalan söyledin demedim o kadar çok zahmetli şeyler deneyip sonuç alamayınca insan da ister istemez bir salatalık işe yarar mı diyo hepsi bu.Demek sivilcelerin azmış geçmiş ne güzel umarım herkes kurtulur önerin için teşekkürler.

Back
X