• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Tek başıma karar veremem’ diyen Yıldırım’a, İmamoğlu’ndan jet yanıt | Son dakika haberleri

20 Mart 2008
141.603
213.142
1.423
60
Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma teklifine "tek başıma karar veremem" diyen Binali Yıldırım'a, İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Binali Yıldırım Habertürk ekranlarında, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayına çıkma konusunda, “Olabilir, bakarız. Onun için garanti veremem. Tek başıma bir karar veremem. Sizinle program yapmaktan memnuniyet duyarım. Hele biraz eteklerimizdeki taşları dökelim” dedi.
Haber Global’de canlı yayında soruları yanıtlayan Ekrem İmamoğlu’ndan Binali Yıldırım’a yanıt geldi.
Ekrem İmamoğlu şunları söyledi:
“FARK BURADA”
“Benim kararım net. Özgürlüğümle, demokrasi kurallarına uyma konusunda verdiğim sözle yola çıktım.
Canlı yayında olabilir bakarız demiş. Garanti veremem tek başıma karar veremem demiş.
Fark burada. Ben 16 milyon insanın bizden ne istediğine bakarım.”
Yıldırım'dan İmamoğlu'nun canlı yayın davetine yeşil ışık

Ben tek başıma karar veremem..

Emir demiri keser derler buna.
Göreceğiz bakın asla ve asla karşı karşıya gelemeyecek.

Bir programa çikip çikmayacagini tek basina karar veremeyen, istanbulu yönetecekmis. Trajikomik bir durum.

Ha bide halkin zeka sorunu oldugunu ima etti. Kadin ysk'nin kararinda çalinan oylardan bahs edilmedigini Yildirima anlatinca, Yildirim "halk agizi ile konustuk" diye konustu.

Gerçe bu ülkede halka hakaret eden zaten seçiliyor. Onu geçtim, adama hakaret edildi "düsük profilli baskan" diye ve ordan oraya savruluyor.

Bir programa çikip çikmayacagini tek basina karar veremeyen, istanbulu yönetecekmis. Trajikomik bir durum.

Ha bide halkin zeka sorunu oldugunu ima etti. Kadin ysk'nin kararinda çalinan oylardan bahs edilmedigini Yildirima anlatinca, Yildirim "halk agizi ile konustuk" diye konustu.

Gerçe bu ülkede halka hakaret eden zaten seçiliyor. Onu geçtim, adama hakaret edildi "düsük profilli baskan" diye ve ordan oraya savruluyor.

Bu daha öncede olmuştu hatırlarsan,31 Mart seçim önceside aynı sözleri söylrmişti.

Kesinlikle hakaret et köşeyi dön bu memlekette,üzücü bunu kabullenmek biler vahim.

Back