tek arter ve ekojenik odak

nadirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
392
7
96
Benim gibi olan varmi
21+5 haftalik hamileyim.ikinci hamileligim.ilk kizim masallah cok saglikli.bu hamileligimde ikili testte risk cok dusuk cikmisti.doktor 3luye gerek yok demisti.17.haftada kalpte ekojenik odak goruldu.ozel bir klinikte detayli ultrason ve fetal eko yaptirdik.kalpte ve baska hicbir organinda sorun cikmadi cok sukur.kalpteki nokta gececek dedi.ancak gobek kordonu tek arterliymis.gelisimi cok iyi dedi.tek arteri dusunme sikinti olmayacak.bebek cok saglikli sadece yakin takip gerekli dedi.bize bebegin saglikli ve normal olduguna inandirdi.kendi doktoruma dun sonuclari gosterdigimde beni prof.e yonlendirdi.hem gelisimle ilgili sikinti olunca sikinti gelisim suanda iyi dedi ama bunlar tek basina olsaymis sorun degilmis.2 anomali birden gorununce arastirilmasi gerekirmis.amniyosentez falan iste..bende ikili testim temiz geldi.gelisimi de iyi.ben bir sikinti oldugunu dusunmuyorum.detayliyi yapan doktor hicbir sikinti yok dedi dedim.gitmeyecegimi soyledim.kotu dusunmek istemiyorum ama moralim cok bozuldu.kendimi hic iyi hissetmiyorum..bu mubarek gunlerde ne olur dua edin.bebegimi sag salim.akilli fikirli kucagima alayim bende..

Ilk cocugumda tek arter problemi vardi.
Doktorun kalpte de ufak bir problem oldugu icin doktorun prof a yonlendirmis.tek arter tek basina olunca hic problem teskil etmiyor.detayliyi yapan doktor kalpteki problemin gecici oldugunu soylemis.istersen birde perinatologa gozuk derim.ama endiselenme bence.cunku sonradan kaybolan bir durum kalpteki sorun.hayirli saglikli dogumlar ins.

Insallah ben de bir problem yasamadan kucagima alirim.kalpteki parlama cok kuculmus.gececekmis.tek arterli olmasinin dusuk kilo ve erken dogum riski var diye deniyor

Her tek arter olan erken ve kilosu az dogmuyor.gorumcem vaktinde dogum yapti 4 kilo.ben erken dogum yaptim ama benim cocuklarim erken doguyor tek arterle alaksi yok erken dogumumun 3 kilo dogmustu oglum.kizimda tek arter problemi yoktu yine erken dogdu.pek onemseme tek arter problemini.sende ins vaktinde ve normal kilo da dogar bebisin.

Benimde bebeğimde aynı sorunlar varda şuan acaba siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl. Ben son haftamdayım çok endişeli ve üzüntülüyüüm. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır.

Benimde bebeğimde aynı sorunlar varda şuan acaba siz ne yaptınız bebeğiniz nasıl. Ben son haftamdayım çok endişeli ve üzüntülüyüüm. İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır.

canım bende20,haftamda tek arter oldugunu ama takip eden bir sıkıntı olmadıgını söyledi ama yıne de çok endişeliyim

Aynı du
Aynı durum bende de var. Sizin sonuç nedir merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…