Tehdit

kelebek4587

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
26
2
6
25
Kızlar merhaba birisi beni tehdit ediyor şikayetçi olmak istiyorum fakat ailemin duymasını istemiyorum bu mümkün mü

Reşit misin? Şikayetçi olabilirsin, evine savcılıktan kağıt gelir ama ailenle yaşıyorsan onu gizlemen çok mümkün olmaz.

Siz de onu tehdit edin.
Ailenize söylemekle, adam tutmakla, yargıya taşımakla işte ne gelirse dilinizden girişin.
Arsız güçlü olmuş devre bak…

Evet resitim ama ailem duyarsa iş daha kötü olur
Muhtemelen zaten ailenden çekindiğin için daha fazla üstüne geliyor şikayetçi olsan da ifade verir koruma kararı alırsın ama çok caydırıcı olmayabilir her türlü ailene ulaşıp başını ağrıtır amacı bu zaten ben olsam ailemle kendim konuşup sorun yaşayacaksam başkasına boyun eğmektense ailemle sorun yaşardım. En azından dışarı karşı sana destek olabilirler bilmiyorum tehdit konusu ne neyle tehdit ediyor seni?

Ya aileme söylemek o kadar kolay değil evime gelmekle evimin önüne geliyor falan aileme soylenekle bir ara konuştuk bu kadar bişi olmadı yani sen benim gururumls oynadın ben seni seviyorum benimle evleniceksin diyor elinde şantaj yapacağı foto video vs hicbirsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…