• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit!

mericaslan91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
8
4
1
33
Öncelikle herkese merhaba.
Size başımdan geçen olayı anlatıp sizlerden yardım bekliyorum. Özellikle hayvanlar hakkında bilgisi olanlardan.

4-5 gün önce sokakta küçük cins,kırma fakat büyümeyen bi köpek bulduk. Belediye ekipleri aldılar vicdanımız barınağa gitmesine el vermedi. Belediye çalışanlarını aradık,bulduk,köpeği aldık.(Yaşadığımız şehrin barınağı haberlere çıkmış ve 200e yakın köpeği iğneyle öldürdükleri ortaya çıkmış bir barınak.)

Evde 3 kedimiz var. Dolayısıyla alamadık çünkü köpek kedilere karşı çok tepki verdi. Hayvan severler derneklerine yazdık birkaç kişi aradı. Aralarında en akla yatan kişiye sahiplendirdik. Olay tam burdan sonra başlıyor.

Adam geldi köpeği aldı. Anlattıklarına inandık,güvendik.(çoğu yalanmış anlaşılan) Köpeği verdikten sonra fotoğrafını istedik,nasıl olduğunu sorduk geçiştirdi.Anladık tabii bişeylerin ters gittiğini. İyice sıkıştırınca önce köpek kaçtı dedi ona da inanmadık. Biz sıkıştırmaya devam ettik,çalıştığı yer yakınımızda oraya gittik hala kaçtı demeye devam etti. Mahallesini söyledi üşenmedik gittik gece 2ye kadar aradık. En sonunda eve pisledi bende bıraktım dedi.

Sanki suçlu değilmiş gibi "kardeş hayırdır ya sanki bana altın kaplama köpek mi verdin ? Sen hayırdır ? " gibi Mesajlar atmaya başladı. Biz sinirlendikçe "nereye bıraktın bari onu söyle gidelim alalım " dedikçe, köpek möpek yok anlayın artık bidaha benim çalıştığım yere gelmeyin yada isterseniz gelin dayak yersiniz,benim kaybedecek birşeyim yok size olur olan gibi tehditlerine devam etti. Bıraktığı yeri söylettik sabahtan beri kaç kez gittik baktık,aradık,insanlara sorduk tek kişi hariç kimse görmemiş. Ama Allahtan kötü bir yere bırakmamış tek içimizi rahatlatan bu oldu.

Şimdi sizlerden ricam bilgisi olanlar,ne yapabileceğimiz hakkında fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? İçim içimi yiyor. Bi zarar mı geldi ? Nerde ? Bu adam(!)için ne yapılabilir ? Bu yüzsüz yüzsüz konuşmaları,tehditleri nasıl kendisine yedirilebilir? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum :KK200:

bıktım artık şunlardan yeminle bıktım Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o pisliği de. adama bak hem suçlu hem güçlü. delirecek gibi oluyorum artık doyamadılar hayvanlara eziyet etmeye ya.

Öncelikle herkese merhaba.
Size başımdan geçen olayı anlatıp sizlerden yardım bekliyorum. Özellikle hayvanlar hakkında bilgisi olanlardan.

4-5 gün önce sokakta küçük cins,kırma fakat büyümeyen bi köpek bulduk. Belediye ekipleri aldılar vicdanımız barınağa gitmesine el vermedi. Belediye çalışanlarını aradık,bulduk,köpeği aldık.(Yaşadığımız şehrin barınağı haberlere çıkmış ve 200e yakın köpeği iğneyle öldürdükleri ortaya çıkmış bir barınak.)

Evde 3 kedimiz var. Dolayısıyla alamadık çünkü köpek kedilere karşı çok tepki verdi. Hayvan severler derneklerine yazdık birkaç kişi aradı. Aralarında en akla yatan kişiye sahiplendirdik. Olay tam burdan sonra başlıyor.

Adam geldi köpeği aldı. Anlattıklarına inandık,güvendik.(çoğu yalanmış anlaşılan) Köpeği verdikten sonra fotoğrafını istedik,nasıl olduğunu sorduk geçiştirdi.Anladık tabii bişeylerin ters gittiğini. İyice sıkıştırınca önce köpek kaçtı dedi ona da inanmadık. Biz sıkıştırmaya devam ettik,çalıştığı yer yakınımızda oraya gittik hala kaçtı demeye devam etti. Mahallesini söyledi üşenmedik gittik gece 2ye kadar aradık. En sonunda eve pisledi bende bıraktım dedi.

Sanki suçlu değilmiş gibi "kardeş hayırdır ya sanki bana altın kaplama köpek mi verdin ? Sen hayırdır ? " gibi Mesajlar atmaya başladı. Biz sinirlendikçe "nereye bıraktın bari onu söyle gidelim alalım " dedikçe, köpek möpek yok anlayın artık bidaha benim çalıştığım yere gelmeyin yada isterseniz gelin dayak yersiniz,benim kaybedecek birşeyim yok size olur olan gibi tehditlerine devam etti. Bıraktığı yeri söylettik sabahtan beri kaç kez gittik baktık,aradık,insanlara sorduk tek kişi hariç kimse görmemiş. Ama Allahtan kötü bir yere bırakmamış tek içimizi rahatlatan bu oldu.

Şimdi sizlerden ricam bilgisi olanlar,ne yapabileceğimiz hakkında fikri olanlar yardımcı olabilir mi ? İçim içimi yiyor. Bi zarar mı geldi ? Nerde ? Bu adam(!)için ne yapılabilir ? Bu yüzsüz yüzsüz konuşmaları,tehditleri nasıl kendisine yedirilebilir? Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum :KK200:
Satmistir birine vicdansiz.

Yuh ya adama bak.Mesajlarini silmeyin sikayet edin.Benim ilk aklima gelen kopegi satmis olabilecegi.
Mesajları silmedik. Bende önce sattığından şüphelendim hatta başlarda bilerek daha sakin yaklaştık eğer birindeyse zarar vermesinler diye ama bırakmış bıraktığı yer köy gibi bi yer ama merkeze yakın. Hayvancılık yapan biri vardı o görmüş motorla geldi bıraktı dedi o adamında motoru var ondan dolayı bırakmış muhtemelen. Ama nereye şikayet etcez ne yapılacak bilmiyorum. Hayvan sever derneklerine yazdık tekrar gerekirse fotosunu adını soyadını herşeyini verecez başka hayvan sahiplenip onlara da yazık etmesin.

Face de köpeğin resimlerini ve adamın msjlarını ifşa edin.
Onları yapmak bizim de aklımızda. Özellikle hayvan sever derneklerinin sayfalarında paylaşılsın en azından başka bi hayvan sahiplenmesin diye. Ama derneklere yazdığımız halde cevap gelmedi. Ki onların sayfaları aracılığıyla sahiplendirildi. Köpeği bulmak için bi fikriniz var mı acaba ne yapılabilir ?

Onları yapmak bizim de aklımızda. Özellikle hayvan sever derneklerinin sayfalarında paylaşılsın en azından başka bi hayvan sahiplenmesin diye. Ama derneklere yazdığımız halde cevap gelmedi. Ki onların sayfaları aracılığıyla sahiplendirildi. Köpeği bulmak için bi fikriniz var mı acaba ne yapılabilir ?
Orada ifşa edersen o bölgedeki gönüllüler arıyor ve başka yerlere de bildiriyor,gören de mutlaka haber veriyor.
İnşallah bulunur hayvancık,içim acıdı çok pis.

Adi s...siz herif nefret ediyorum boylelerinden, ceksinler kirli pencelerini hayvanlarin uzerinden.
Mesajlari silmeyin delil olarak dursun, sikayet edin yaptigi yanina kalmasin.

Ben anlamadım niye geldi, niye aldı, niye bıraktı.. Acaba satmaya çalıştı, satamayınca kurtulmak mı istedi ?
Kayıpkopek.com'a bir göz atın, yada köpeğin resmi varsa elinizde ilan verebilirsiniz. Onun dışında, Face'de de çok aktif olan hayvansever sayfaları var durumu onlarla da paylaşabilirsiniz.

Ben anlamadım niye geldi, niye aldı, niye bıraktı.. Acaba satmaya çalıştı, satamayınca kurtulmak mı istedi ?
Kayıpkopek.com'a bir göz atın, yada köpeğin resmi varsa elinizde ilan verebilirsiniz. Onun dışında, Face'de de çok aktif olan hayvansever sayfaları var durumu onlarla da paylaşabilirsiniz.
Köpeğin fotoğraflarını bastırıp özellikle bıraktım dediği yerlere ve çevresine asmayı düşündük. Bide son zamanlarda Müge anlı kayıp hayvanlarıda bulmaya başladı ya WhatsApp ihbar hattından oraya ulaşmakta geldi aklımıza ama bizim kendi köpeğimiz değil vs bi sonuç çıkar mı emin olamadık. Bıraktım dediği yerde insanlara sorduğumuzda burada birisi almıştır merak etmeyin iyi bakarlar filan dediler birkaç kişi ama en azından birindeyse çıksın içimiz rahat etsin. Büyük ihtimal dediğiniz gibi önce satmaya çalıştı çünkü biz sen sattın bu köpeği kime sattın onu söyle dediğimizde kırma köpeği kim napsın filan dedi.

Hayvan sever sayfalarında ifşa edin.
Bir daha da sahiplendirirken sözleşme yapın, bağlayıcı oluyor.
Sözleşmeden hiç haberim yoktu ilk defa bi köpek sahiplendirdik. 3 kedim var 3ünüde sokaktan bulduk ama kendimiz sahiplendik ondan dolayı hiç bir bilgim yoktu. Yazdığımız ve köpeğin fotosunu paylaşan derneklerde birşey demedi sözleşme yapın diye bizde sahiplendirdik. Bide adam kendini çok farklı tanıttı. Yaşı küçük değil 30 35 yaşlarında. Çalıştığı yeri söyledi adresi belli dedik ,yaşı da büyük olunca ciddidir sahiplenmede diye inandık. İnanmamak gerekirmiş ders oldu. Çok sağolun bilgi için aklımda bulanacak her zaman

Adi s...siz herif nefret ediyorum boylelerinden, ceksinler kirli pencelerini hayvanlarin uzerinden.
Mesajlari silmeyin delil olarak dursun, sikayet edin yaptigi yanina kalmasin.
Yaptığı yanına kesinlikle kalmayacak bundan emin olabilirsiniz elimizden ne gelirse yapmaya çalışcaz. Buraya yazma sebebimde buydu zaten. Benim birkaç fikrim var ama ne kadar fikir edinebilirsem o kadar iyi benim için . biz dünden beri sokak sokak gezerken,vicdan azabı çekerken onun rahat rahat uyuması,tehdit etmesi içime sinmiyor. Bugün ben bu duruma göz yumarsam yarın başkasına yapacak aynı şeyi.

Orada ifşa edersen o bölgedeki gönüllüler arıyor ve başka yerlere de bildiriyor,gören de mutlaka haber veriyor.
İnşallah bulunur hayvancık,içim acıdı çok pis.
Çok teşekkür ederim ne kadar sayfa bulursam teker teker onun tehdit mesajlarıyla birlikte atacağım.
İnşallahhhh

Back
X