Krew Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2012 2.430 2.456 408 Isparta 26 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Krew #1 Arkadaşlar niyetim için Tefriciye okuyorum 2300 adet kaldı bugün Kadir gecesi bitirmek istiyorum olur musunuz? Allah razı olsun yardımcı olanlardan
Arkadaşlar niyetim için Tefriciye okuyorum 2300 adet kaldı bugün Kadir gecesi bitirmek istiyorum olur musunuz? Allah razı olsun yardımcı olanlardan
Stemina Aktif Üye Pro Üye 10 Kasım 2024 1.450 4.087 48 25 26 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Krew #2 Krew .!.: Arkadaşlar niyetim için Tefriciye okuyorum 2300 adet kaldı bugün Kadir gecesi bitirmek istiyorum olur musunuz? Allah razı olsun yardımcı olanlardan Genişletmek için tıkla... On adet okudum ve okurken bacağımda hastalıklı bölgede hisler oldu o hissi anlatamam. Tefsirli bir dua sanırım müsait oldukça okumaya devam ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Krew .!.: Arkadaşlar niyetim için Tefriciye okuyorum 2300 adet kaldı bugün Kadir gecesi bitirmek istiyorum olur musunuz? Allah razı olsun yardımcı olanlardan Genişletmek için tıkla... On adet okudum ve okurken bacağımda hastalıklı bölgede hisler oldu o hissi anlatamam. Tefsirli bir dua sanırım müsait oldukça okumaya devam ederim