teflon ve b.makınası :(

cokacimcoook
ben makineye atıyorum teflon tava ve tencereleri ama birşey olmadı. hem teflonun kalitesi, hem makinenin kalitesi hem de kullanılan detarjanın kalitesi etki ediyor bence.

bende 15 aylık evliyim ve her zaman makinada yıkıyorum teflonları markası tefal hiç bişecik olmadı.bu makinayı icat edenden allah razı olsun

Demek benim eternity tencere setim bu yüzden mahvold
Gerci ben allahtan garanti kapsamdinda diye üsenmedim taa buralardan türkiyee getirip degistirdim,Artik bende makinaya atmadan elde yikaacagim.Bilgiler icin tesekkürler arkadaslar.

noble diye bir teflon var onu alana kadar bütün markaları kullandım neredeyse makinede ama şimdi hepsi çöpte..bu noble süper tertemiz çiziksiz bir de tabanları falan yanmıyor..fiyatı da cemden falan daha uygun

ben de 1,5 yıldır makinede yıkıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Tefal de var, Aksu da (Eskiden çelik tencereleri vardı bunların) var, Eternity de var, hepsi sapasağlam duruyor..

bende 15 aylık evliyim ve her zaman makinada yıkıyorum teflonları markası tefal hiç bişecik olmadı.bu makinayı icat edenden allah razı olsun[/QUOTE]

benim de teflon tencerelerim makine yüzünden çizildi...eternity olmasına rağmen:jeyyar:
ama üşeniyorum ya çalışan bayanlar için teflonu ayırma diye bir şans yok ebnce...herşey pratik olmalı bence..boşuna mı aldık bulaşık makinesini

benim teflonlarım Emsan--->> thermo based...ve en ufak bir çizilme bile yok....her gün makinede yıkıyorum...en ufacık bir çizik dahi yok...pratikliği seven ve makine de yıkamak isteyen arkadaşlarıma tavsiyemdir...

a.s.

arkadaşlar bende makinaya teflon atıyrm bişey olmuyr bence kalite ile alakalı

Ben Avrupa`da yasiyorum.Valla hic de kalkmis degil.Tefal´ìnden tutunda daha pahali markalara kadar satiliyor.

Amaan bu makineyede onu atmıycaz bunu atmııycaz ne atıcaz yahu...zaten teflonları tek tek temizlemeye başladım evden.. mesela teflon tava kalmadı

teflonlarda bırde makınanıno ıçıne attığımz kokusu kalıyoor
yemeklere bıle sınıyoor o koku

Ben 1,5 yıllık evliyim, hiç elimde tencere yıkamadım... Tefalin teflon seti var, bekarlıktan kalma bir mehtap tenceremvardı, Mejtap 3 yıllık falan oldu aslında hiç bişey yoktu ama un helvası yaparken tahta kaşıkla yapmama rağmen sanırım biraz fazla yüklenmişim, dip kısmında çizikler oluşmuş , ben de attım. Tefalin setin çeyiz için annem almıştı ama benim için pek kullanışlı değil çünkü tencereleri çok büyük, sadece en küçük boy olan tenceresini ve wok tavasını kullanabiliyorum. 1,5 yıldır sürekli kullanırım sürekli de nakinada yıkarım hala hiçbişeyi yok, bir ara züccaciyeden cemin platnyum sahanını almıştım ama berbat 2-3 ayda dibi pul pul kalktı, attım gitti.. Sağlığımdan kıymetli değil...
Şimdi taçı keşfettim.
Taç mutfak diye internetten aratıp görebilirsiniz. Dış kısmı cem gibi boyama da değil, yemek istediği kadar taşsın yıkandıktan sonra leke kalmıyor, tabanı da çift kat teplom ve kabarcıklı, alalı 2 ay falan oldu güzel geldi 1 tane deneme amaçlı aldım, çooook memnunum... Bu arada bir tane de döküm tencerem var, et temekleri çok güzel oluyor, güveç tadında, metal kaşık da kullanılabilir, teflon değil yani, tavsiye ederim, ama biraz ağır...

Teflon tencere tavalar tahta kaşıklar makineye atılmaz kızlar

ben yıkamam asla elde yıkarım hep şimdi birde seramikler çıktı onları sakın atmayın hemen kabarıyormuş arkadaşlar.. hem teflonda yapışma olayı da olmadığı için kolay temizleniyor bence sağlığınız için makinaya atmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…