• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefhik sözen'le görüştüm•••

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Arkadaşlar merak edenler için kısaca söyliyim ulaşmam randevu almam kolay oldu bi mail attım hemen geri döndü ordan bi hafta içinde yanındaydım
Baktı etti o sırada yoğundu uzun uzadıya konuşamadık tabi ama yine de temel şeyler konuşuldu ilk intiba iyiydi yanı sıcakkanlı güleç
Benim burnum eğri ve tıkalı 50 yere yazdım galiba :KK43:
Ama eğrilik kalabilir dedi çok üzüldüm o yüzden kararsız kaldım biri bana el atabilir mi yaaa aslında bi sürü hastasıyla iletişime de geçtim içime de sindi ama merak ediyorum yine de eğri kalan düzelmeyen burunlu arkadaşlar var mı normal mi bu uyarı ⚠️

Son düzenleme:
Teyfik sözenle ilgili olumlu yorumlar duyuyorum. Açıkcası hacettepeli olması da güven veriyor. Ama siz yine de bikaç doktora daha gidin mesela ankarada haldun kamburoğlu hakkında da olumlu yorumlar alıyorum. Devlette ise Esabil ekere bi görünün derim. Maksat bolca fikir sahibi olmanız. Belki dolaşmışsınızdır bilemiyorum tabi... şimdiden çok geçmiş olsun..

Back