Ben çeyizime -Tefal Clipso Modulo 6 Lt- aldım kullananlara sordum en uygunu 6 litre olduğunu öğrendim..6 lt den küçük olması bi kemik,et,hacimce büyük olan yiyeceğin sığmamasına neden oluyor.Büyük olması da yer sıkıntısı haricinde misal 2 kişilik çorba yapacaksınız 8lt de ya da kuru bakliyat yemeği koca tencerede...Bence gerek yok..Ben almadan önce çok araştırdım saatli olanlardan almamamı kesin dille söylediler..Boşa +200 tl..Ve ıslak parmakla değdiğinde bozuluyormuş ve yenisi 150 tl imiş.Benim ki bu tatlım kolları da katlanıyor Ben çok sordum soruşturdum..Yardımcı olabildiysem çok sevinirim..Kolay gelsin..
Tefal clipso kontrol plus 6 lt kullanıyorum 3 senedir.saati çok hasas falan değil ıslak ellede dokunsan bişey olmuyor en azından benimkinde bir sorun yok .Eğerki çok çok kalabalık bi aile değilseniz 6 lt işinizi çok rahat görecektir.Tencerenin kollarının katlanabilir olmasıda makineye koyarken rahatlık sağlıyor.Fiyat olarak diğer modellerden daha uygun bir düdüklü.Şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullanın..
Canım henüz kullanmamış olmakla birlikte ben de tefal acticook 8 lt aldım. Bana sorarsan 6 lt yetersiz çünkü tencere hacminin yarısını kullanabiliyorsun ancak ve en basiti mısır haşlamak istesen 3 taneden fazla sığmıyor. Şu an annemin kullandığı 6 lt ordan biliyorum..