How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

tefalden düdüklü tencere alıcam tavsiyeniz

ofline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
271
7
46
İzmir
tefal clipso 6lt.almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.bi de bu ürünü kullanan arkadaşlar açık mavi koyu mavi ve turuncu modeli arasındaki farkı biliyor musunuz acaba.bayi hepsinin aynı olduğnu söyledi ama internetten bakıyorum küçük bu renkler arasında fiyat farkları var.özellikleri farklı mı acaba
bi de bu düdüklü nohutu kaç dk da haşlıyor ya da eti.

kullanmadım özelliklerinin çok farklı oldugunu düşünmüyorum..almayı düşünüyorum ama.mavi olanından 8 lt.kampanyası vardı bitmediyse 230 tlydi..bittiyse kazıklancam demektir.

ben de bi tane düdüklü var eski kapaklılardan çok büyük olduğu için kullanamıyorum.o yüzden 6lt yeter diyorum.
bazı sitelerde çok güzel kampanyalar var bayi fiyatından çok düşük satiyorlar.ama bayi daha bi içime siniyo.
ama hala şu soruma bi cvp bulamadım nohut 7-8 dk.damı pişiyor 30-35dkdamı.bazı yorumlarda 7-8 bazılarında 30 anlamadıml.

bu dediğim kampanya bayide degil dışardan zatan bi züccaciye diyeyim.karsısndaki tefal mağazasıyla inatlaştığı için yapmıştı hala duruyormu bilmiyorum.bulundugum ilde yani.nohut kaç dk pişer hiçbir bilgim yok

nohutu geceden ıslatırsan 10 dk. ıslatmazsan 30dk da haşlanır...
Ben clipso 6 lt. kulanıyorum.. ma benimki yeşil kapaklı.. çok da memnunum....
dana etini de ufak kuşbaşılık haşlayacaksan 10-15 dk... haşlama gibi büyük parçalarla haşlayacaksan 15-20 dk...

Back