Tefal ütü, Philips süpürge makinesi, Sharp mikro dalga fırın hakkında...

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Baslik uzun oldu ama =)
Yarin ceyizim icin bunlari almayi düsünüyorum, almadan önce kalite kontrol fikir alis verisi cok önemli..
Nette biraz arastirma yapicam,ama önce yardim sever bacilarima sormam da sart :)

3 üründen birini kullanan varsa tavsiye edip etmediginizi merak ediyorum..

Tefal GV 5010 buharli ütü
Philips FC 8620/03 süpürge makinesi
Sharp R 68 st mikrodalga

ütüde marka olarak Philipsi tavsiye ederim.....

Tefal ve Rowenta'yı kullandım ben.
Phılıps de teyzemde vardı onuda kullandım.
Ne kadar butce ayırdınız bilemiyorum ama Tefal'in yuksek modellerinden alacaksanız ben Tefal oneririm.

merhaba ütüde tabiki tefal bende yok ama annemde var ütü yapmak zevk oluyo süpürge hakkında fikrim yok ama fakir sulu sakın almayın mikro dalga bekoda 75 e düşmüş komşum aldı bence sırf ısıtmak için büyük paralar vermeye gerek yok nacizane fikrim hoşçakal

Suan almayi düsündügüm tefal ütünün fiyati, 180 civari yani bütce olarak daha fazlasini düsünmüyorum
buhar kazanli olmasi özellikler arasinda.. neler cikmis ya ceyiz düzmeye baslayinca ögreniyorum)

ecrin süpürge makinesine kararsizim asil, tavsiyen icin tsk ederim..
mikrodalgalarda ise markaya göre degisir belkide isin ve zarar orani.

tsk ederim kizlar

Ütüde philipsden şaşma, hele azur serisini gözün kapalı al,
Mikrodalgaya fazla para dökmemeni tavsiye ederim, hepside aynı işi görüyor, pişirmeden çok ısıtma ve çözdürmede kullanıyorsun,
Süpürgede yine philipsden şaşma derim, 3-4 yıldır kullanıyorum çoook memnunum, ilerde değiştirmek gerekirse yine philipsden alırım.

sevibade edindigim bilgilere göre philips daha agir basiyor haklisin..
yukarda saydigim ürünleri almadim henüz, iyikide almamisim.. tsk ederim bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…