- 5 Temmuz 2011
- 384
- 32
- 118
doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim ancak çeyiz hazırlığım için yaptığım alışveriş sonrası tecrübem olduğu için yazıyorum. pazar günü tefal den internet aracılığı ile 100 tl ye ütü masası sipariş ettim. bugün elime ulaştı, açtım masa beşik gibi sallanıyor ,elini üzerine koyduğunda masanın tabanı nasıl anlatsam hafif aşağıya iniyor tefal online ihzmete hemen durumu bildirdim. paketini açtığım için alamayacaklarını söylediler çok ısrar edince teslim alıp ürünü inceleyip değişim yapacaklarını söylediler ben değişim istemediğimi ürünü geri göndermek ve paramı iade almak istediğimi söyledim, mümkün olmadığını söylediler. ayrıca ütü masası tefalin ürünü değil ben tefalin ürünü sandım ama değil gelince farkettim. tefalin ütü masalarını tavsiye etmiyorum arkadaşlar spot mağazalardan alın annem öyle yapmıştı 5-6 yıl önce köşe başındaki bi spot mağazadan almıştı hala kullanır banamısın demedi. ben marka olsun iyi olsun dedim başıma bu geldi babamdan yediğim laf da cabası. canım çok sıkıldı sizinde sıkılmasın.