• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tefal Tava ve Tencerelerden Comfort Touch mı Tefal Sensorielle mi?

Mororkides

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
5
0
16
Ankara
Merhaba Bayanlar

Çeyiz alışverişlerine yeni başlayan biri olarak sizlerden yardım bekliyorum. Bu aralarda tefal magazasında tencere ve tavalarda olan bir kampanya var: 1 alana 1 bedava... ben bu kampanyadan çeyizime 1 pilav tenceresi(26cm) almak istiyorum ancak yanına hediye olarak hangi ebatlarda nasıl bir ürün almalıyım neye ihtiyacım olur ve bu comfort t. ve sensorielle ürünlerinden hangisini almalıyım bilemiyorum :( Bana satış elemanı, uygun fiyatlı tava almak yerine yüksek fiyatlı olan 22 cm lik sensoriellenin derin tenceresini almamı tavsiye etti, tavalar indirime girdiğinde daha sonra teklide alınabilir diye. Sizlerden bunları alan, kullanan var mı, memnunmusunuz cevaplarınızı bekliyoruumm... Ürünlerin resimlerini ve fiyat listelerini de ekliyorum...

$DSCN6267.jpg $DSCN6266.jpg $comfort t.jpg $sensorielle.jpg

kullanmadım bilmiyorum ama görüntü olarak beyazlar daha şık olsa da kararma yanık lekesi yağ lekesi tutar mı bilemedim
ama tefal kalitelidir zaten hepsi iyidir bence

Merhaba Bayanlar

Çeyiz alışverişlerine yeni başlayan biri olarak sizlerden yardım bekliyorum. Bu aralarda tefal magazasında tencere ve tavalarda olan bir kampanya var: 1 alana 1 bedava... ben bu kampanyadan çeyizime 1 pilav tenceresi(26cm) almak istiyorum ancak yanına hediye olarak hangi ebatlarda nasıl bir ürün almalıyım neye ihtiyacım olur ve bu comfort t. ve sensorielle ürünlerinden hangisini almalıyım bilemiyorum :( Bana satış elemanı, uygun fiyatlı tava almak yerine yüksek fiyatlı olan 22 cm lik sensoriellenin derin tenceresini almamı tavsiye etti, tavalar indirime girdiğinde daha sonra teklide alınabilir diye. Sizlerden bunları alan, kullanan var mı, memnunmusunuz cevaplarınızı bekliyoruumm... Ürünlerin resimlerini ve fiyat listelerini de ekliyorum...

Eki Görüntüle 427915 Eki Görüntüle 427914 Eki Görüntüle 427917 Eki Görüntüle 427918

kampanya benim de dikkatimi çekti. hem tefal hem 1 tane bedava çok makul gibi geldi ama bu aralar seramik tavalar revaçta teflonlar sağlık açısından gözden düştü gibi. dediğin gibi hangisi daha iyi bilemedim karar veremedim. umarım en kısa zamanda tavsiyede bulunan arkadaşlar olur. :44:

Son düzenleme:
Beyazlar için sararma gibi lekeler oluştugunu ben de duydum en cok da o grup hoşuma gidiyor ama derin tencerelri sadece 2 boy: 20 ve 24 cm, annem baktı ve bunların ikisi de kullanışsız olur biri çok büyük biri çok küçük dedi. en uygun boy 22 cm o da sensorielle de var.. bu arada bunlarında içerisinde seramik ve safir kaplama varmış. Seramkler piyasada yeni oldugundan biraz beklemenin daha doğru olacağı konusunda uyarılar var.

Back